Starity

Klippremier: Battle Beast - Madness

2014. december 13. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban fog debütálni a finn zenekar harmadik stúdiólemeze, amelyről tegnap megjelent a második hivatalos dal, valamint a hozzá készült kisfilm is.

hirdetés
Klippremier: Battle Beast - Madness
Fotó: Facebook/Battle Beast

Január 9-én kerül a boltok polcaira a Battle Beast harmadik albuma, amely immáron a második közös munka Noora Louhimo énekesnővel a fedélzeten. A zenekar közvetlenül a nyári fesztiválok végezetével látott neki az új lemez munkálatainak, majd egy hónappal ezelőtt már a korong címét is megtudtuk, amely az Unholy Savior lett, valamint fény derült a borítóra és a dallistára is.

Az album beharangozó tétele a Touch In The Night volt, amelyhez egy szöveges videót is készítettek. Az új szerzemény érdekessége az, hogy teljes mértékben elüt a Battle Beast eddigi stílusától és egy kicsit inkább a 80-as évek zenei világát tükrözi. A tegnapi napon viszont újabb dallal és klippel jelentkeztek, amely a Madness című dalukhoz készült.

A Battle Beastet a magyar rajongók is elcsíphetik jövőre a Petőfi Csarnokban, ahol a holland Delain és a svéd Sabaton társaságában fognak fellépni, január 25-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek