Starity

Felbontotta eljegyzését Kat Graham

2014. december 12. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint szakított a 25 éves színész-énekesnő és vőlegénye, Cottrell Guidry.

hirdetés
Felbontotta eljegyzését Kat Graham
Fotó: The CW

Néhány órája közölte le az E! News a sajnálatos hírt, miszerint Kat Graham ismételten a szinglik táborát erősíti, ugyanis felbontották közel kétéves eljegyzésüket modellként dolgozó párjával, Cottrell Guidryvel.

A szakításról több közeli ismerős is beszámolt az oldalnak, ám mivel még nagyon friss a hír, egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett egyik féltől sem. Már nem most történt. Nem volt semmi dráma és barátok maradtak - osztotta meg készségesen az egyik névtelen forrás.

Cottrell 2012 októberében jegyezte el a színész-énekesnőt, amiről a Facebookon és a Twitteren is beszámolt. Alig egy évvel később pedig már arról lehetett hallani, hogy Kat és Vámpírnaplók-beli kolléganője, Candice Accola - akinek 2013 májusában tette fel azt a bizonyos kérdést párja, Joe King - együtt tervezik nagy napjukat. Candice azonban idén októberben kimondta a boldogító igent, míg Katék háza tájékán nem történt semmi, pedig a Bonnie-t megformáló színésznő folyamatosan azt hangoztatta, hogy hamarosan oltár elé állnak.

Annak ellenére, hogy hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, Kat múlt esti viselkedése is arra enged következtetni, hogy tényleg szakítottak, ugyanis részt vett Rihanna Diamond Ballján, ahol az esküvőről kérdezősködő riportereknek rendkívül szűkszavúan mindössze annyit válaszolt, hogy jelenleg csak arra akar gondolni, hogy jól érezze magát Nikki Reeddel a rendezvényen.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek