Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. december 13. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük, mi történt a legnépszerűbb sztárokkal az Instagramon! Íme, a hét legnépszerűbb celebfotói.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert még mindig Londonból jelentkezik

A Queen énekese ismét a brit fővárosból posztolt követőinek. Ezúttal igazi turistaként tett egy kört a London Eye-on és megcsodálta a várost madártávlatból is. A kilátás bizonyára tetszett neki, hiszen lelkesen osztotta meg a fényképét onnan.


Fotó: Instagram/Adam Lambert

Liam Payne új hajstílusa

Liam bemutatta új frizuráját közel 10 millió követőjének, ami rendesen megosztotta a rajongók véleményét.


Fotó: Instagram/Liam Payne

Palvin Barbi új projektjét mutatta be

Az egyik legnépszerűbb magyar modell soha nem áll le: december 12-én felfedett egy-két részletet az új L'Oréal-fotósorozatából, ami hamarosan ellepi a világot. Barbi természetesen ismét gyönyörűen néz ki.


Fotó: Instagram/Palvin Barbara

A One Direction a BBC díjátadón

A fiúk ismét arattak a BBC zenei díjátadón, ahol a legjobban öltözöttek képzeletbeli címét is haza vihették. Az internet ismét imádta Zayn Cry-Baby stílusú haját, amit már egyszer bevetett az AMA-n is.


Fotó: Zimbio

Rihanna a Diamond Ball gálán

Riri nagyot aratott a gyönyörű Zac Posen-estélyijében, hiszen a gálán minden egyes szem rá szegeződött. Nem is csodáljuk, a barbadosi énekesnő nagyon bájos és elegáns volt!


Fotó: Instagram/Rihanna

Maria Menounos a jóga megszállottja lett

A színésznő az egészséges életmód híve, és mind étkezésében, mind életvitelében szereti ezt gyakorolni. Most éppen egy jógás képet osztott meg követőivel, egy csodás tájjal a háttérben.


Fotó: Instagram/Maria Menounos

Selena Gomez stúdiózik

Most jelent meg Selena For You című lemeze, azonban az énekes-színésznő nem pihen, hiszen most is a stúdióból jelentkezett. Vajon milyen titkos projekten dolgozik?


Fotó: Instagram/Selena Gomez

Rebel Wilson a vörös szőnyegen is önmagát adja

Hamarosan érkezik a Tökéletes hang második része, melynek talán a legnépszerűbb karaktere Fat Amy. Rebel az életben is olyan bolondos és nyitott személyiség, mint a filmben és ezt a vörös szőnyegen sem fél megmutatni.


Fotó: Instagram/Rebel Wilson

Alessandra Ambrosio bájos, mint mindig

A Victoria's Secret egyik angyala nagyobb népszerűségnek örvend az idei show után, mint valaha! Nem is csodáljuk, hiszen legfrissebb selfie-jén is tökéletesen fest.


Fotó: Instagram/Alessandra Ambrosio

Bar Refaeli smink nélkül is szép

A modell megmutatta, hogy néz ki mindenféle make-up vagy szépészeti termék nélkül. El kell ismernünk, Bar így is nagyon helyes, a hatalmas kék szemei pedig még jobban előtérbe kerülnek.


Fotó: Instagram/Bar Refaeli

Taylor Swift így ünnepelte a születésnapját

December 13-án töltötte be 25. életévét Taylor Swift, amit szűk baráti körében ünnepelt meg. A jó kedvre biztos oka volt, hiszen egy fantasztikus évet és visszatérést tudhat magáénak.


Fotó: Instagram/Taylor Swift

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek