Starity

Zseniális sminkekkel árasztja el az Instagramot a tehetséges srác

2014. december 14. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rendkívül ügyes sminkes belebújt az American Horror Story kilenc karakterének bőrébe, a végeredményeket pedig feltöltötte a népszerű portálra.

hirdetés
Zseniális sminkekkel árasztja el az Instagramot a tehetséges srác

Megőrül az internet a sminkesként tevékenykedő Jan Bonito munkáiért - nem véletlenül, ugyanis hihetetlen részletezéssel és profizmussal életre keltette a hatalmas népszerűségnek örvendő FX-sorozat, az American Horror Story számos karakterét, a Covenből és a Freakshow-ból. A Coloradóban élő, filippínói származású művész az Instagram-profiljára tölti fel lenyűgöző munkáit, ahol már több mint 61 ezren követik.

Idén Halloweenkor jött az ihlet, hogy megcsináljam ezeket az átalakulásokat. Az American Horror Story a kedvenc sorozatom és Halloween volt, szóval úgy gondoltam, hogy remek ötlet átváltozni az egyik kedvenc karakteremmé - osztotta meg az Us Weeklyvel.

Az az egy karakter azonban hamar vonzotta maga után a többit is, így Bonito eddig átváltoztatta magát többek között Dandyvé, Fiona Goode-dá, Jimmyvé és Twistyvé is. Amikor az első átalakulásom nagyon sikeres lett a barátaim körében a Facebookon és az Instagramon, úgy döntöttem, hogy folytatom. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire népszerű lesz ez az egész. Csak szórakoztam, szórakoztattam azt a néhány követőmet, szóval nagyon hálás vagyok mindenért.


Naomi Grossman - Pepper

Jyoti Amge - Ma Petite

Patti LaBelle - Dora

Denis O’Hare - Stanley

 Finn Wittrock - Dandy

Evan Peters - Jimmy


Jessica Lange - Fiona Goode

Angela Bassett - Marie Laveau


John Carroll Lynch - Twisty

Fotók: Instagram/jkbonito

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek