Starity

Új kiadóhoz szerződött Selena Gomez

2014. december 14. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon írta alá szerződését az Interscope-pal a színész-énekesnő.

hirdetés
Új kiadóhoz szerződött Selena Gomez

Áprilisban derült ki, hogy Selena Gomez kitette szülei szűret, már ami karrierje menedzselését illeti. Ezt követően azt is pletykálták, hogy Kris Jenner veheti szárnyai alá, végül azonban azt a Bradford Cobbot alkalmazta, aki Katy Perry és Adam Lambert karrierjét is egyengeti.

A mai napon pedig hatalmas örömmel osztotta meg az Instagram-profilján egy selfie-vel, hogy leszerződött egy új kiadóhoz, méghozzá az Interscope-hoz, ahova többek között olyan híres és sikeres előadók tartoznak, mint Will.I.Am, Sting, Lana Del Rey, Robin Thicke, Ellie Goulding, Madonna, az Imagine Dragons, a Maroon 5, Cassie, a No Doubt, Nelly Furtado, Lady Gaga, Eminem, Eva Simons, vagy éppen Carly Rae Jepsen.

Találjátok ki, ki lett hivatalosan is az Interscope új előadója! - fűzte hozzá a fotóhoz a 22 éves énekes-színésznő, aki az utóbbi időben ismételten rengeteg időt tölt a stúdióban. A kérdés már csak az, hogy a Hotel Transylvania második része miatt vagy azért, mert új dalokat vesz fel?


Fotó: Instagram/Selena Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek