Starity

Kulcsár Edina a második legszebb nő a világon

2014. december 14. 20:08   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edina hetek óta kint tartózkodott Londonban, és ma a versenyen a 154 delegált közül második lett, ezzel elérve hazánk eddigi legjobb eredményét.

hirdetés
Kulcsár Edina a második legszebb nő a világon
Fotó: Facebook/Kulcsár Edina

Kulcsár Edina tartolt idén, hiszen nyáron megnyerte a Magyarország Szépe versenyt, ma pedig Londonban a világ második legszebb nőjévé is választották a Miss World 204-en, amivel történelmet is írt, hiszen kicsiny országunk sosem végezett még ilyen előkelő helyen.

Edina november 18. óta Londonban tartózkodik felkészülése kapcsán, amit végig nyomon követhettük a Facebbok-oldalán, ahol mindig kedveskedett a rajongóinak egy-egy képpel, és örömmel válaszolt a kommentekre is.

A nagy nap közeledtével egyre izgatottabbá vált lány a kint tartózkodása alatt az alversenyekben is remekül szerepelt, hiszen a sportképességeinek köszönhetően egyéni és csapat kategóriában is második helyezést ért el, így mindenki esélyesnek tartotta a győzelemre. Végül azonban a Dél-Afrikát képviselő 21 éves Rolene Strauss diadalmaskodott felette, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az USA küldöttje került.

Magyarország ajándékát azonban a Miss World versenyen nem fogadták el, az okáról pedig Edina a következőket írta közösségi oldalán: Az enyémet, vagyis Magyarország nemzeti ajándékát nem árverezték el. Sajnálom, hogy nem járulhattunk hozzá a gyermekek támogatásához, de ennek nagyon nyomós oka volt. A váza ugyanis eozinból készült, igazgyöngyök, drágakövek és gyémántok ékesítik ezt az egyedi, csak erre az eseményre tervezett tárgyat. Az értéke magasan felülmúlja a többi ország által hozott ajándékokét, így nem merték a verseny szervezői egy olyan aukció keretében árverésre bocsájtani, ahol nagy eséllyel jóval kevesebb összegért kelt volna el, mint amennyit valójában ér. Ezért a nemzeti ajándékomat a verseny történetében először visszaadják országunknak, és haza hozom...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek