Starity

Taylor Swift szingli és boldogabb, mint valaha

2014. december 14. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sok-sok pletykával ellentétben az énekesnő még mindig nem jár senkivel.

hirdetés
Taylor Swift szingli és boldogabb, mint valaha
Fotó: Matt Irwin/Lucky

Taylor Swift magánélete azóta a bulvárlapok közkedvelt témája, mióta berobbant a köztudatba, az utóbbi néhány évben pedig még a megszokottnál is többször vesézték ki a nagy oldalak és magazinok, hogy éppen kivel jár - legalábbis szerintük.

Az utóbbi néhány hónapban például Harry Stylesszal is összeboronálták immár sokadik alkalommal, de szóba hozták a 5 Seconds of Summer tagjával, Michael Clifforddal és a The 1975-os Matt Healyvel is, valamint arról is pletykáltak, hogy egyik legjobb barátnőjével, Karlie Kloss-szal is több van közöttük, mint egyszerű barátság.

Most azonban az énekesnő szóvivője tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta a People-nek, hogy ezen híresztelések közül egyik sem igaz: Taylor még mindig boldog szingli. Csalódottsággal tölt el mindannyiunkat, hogy az egyetlen születésnapi kívánsága figyelmen kívül lett hagyva.

Hétfőn ugyanis a country-csillagból pophercegnővé avanzsálódott énekesnő a következőt írta Twitter-oldalára: A 25. születésnapom alkalmából azt kérem a médiától, hogy hagyják abba a barátaim vádolgatását, hogy velem járnak. #szomjas

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek