Starity

Emma Roberts és Sarah Paulson Ryan Murphy új sorozataiban!

2014. december 15. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megvannak az American Crime Story: People v. O.J. Simpsonnak és a Scream Queensnek első szereplői.

hirdetés
Emma Roberts és Sarah Paulson Ryan Murphy új sorozataiban!
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Bár a Glee a jövő évben véget ér, Ryan Murphynek nem lesz ideje unatkozni és pihenni sem, hiszen az American Horror Story mellett hamarosan elindul egy új sorozata az FX nevezetű csatornán és a Foxon is.

Októberben már beszámoltunk arról, hogy a Fox új, antológiai jellegű horror-vígjátékszériája a Scream Queens címen fog futni és a tervek szerint 2015 őszén debütál majd, a készítők eddigi sikereinek köszönhetően pedig rögtön az egész évadot berendelték, ami 15 darab egyórás epizódból fog állni.

Nemrég már a szereplők kereséséhez is hozzáláttak és a The Hollywood Reporter jóvoltából kiderült, hogy a legelső szezon főszerepeiben Emma Roberts és Jamie Lee Curtis lesznek majd láthatóak. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy milyen karaktereket fognak alakítani, de azt tudni, hogy a sztori középpontjában három fiatal nő és egy anya-apa páros áll majd, így Emma biztosan az egyik egyetemistát, Jamie pedig az édesanyát fogja játszani.

Murphyék másik sorozatában, mely az FX-en fog futni és az American Crime Story: People v. O.J. Simpson címet viseli, szintén találkozhatunk majd egy ismerős arccal, ugyanis az American Horror Story másik sztárját, Sarah Paulsont is beválogatták. A színésznő az ügyész, Marcia Clark szerepében lesz majd látható, mellette pedig az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. is feltűnik majd, aki a gyilkossá változott egykori NFL-csillagot kelti majd életre.

A szintén antológiai jellegű sorozat legelső, 10 epizódból álló évada Jeffrey Toobin bestsellerén, a The Run of His Life: The People v. O.J. Simpsonon alapszik majd, de a történet O.J. Simpson ügyének tárgyalását mutatja majd be az ügyvédek szemszögéből, továbbá feltárja majd mindazt is, ami a háttérben zajlott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek