Starity

Megjelent a DSP karácsonyi albuma

2014. december 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DSP Entertainment által létrehozott különleges csoport, a DSP Friends tegnapelőtt dobta piacra White Letter című lemezét, mely mellé egy videót is feltöltöttek a világhálóra.

hirdetés
Megjelent a DSP karácsonyi albuma

Tegnapelőtt adta ki a DSP Entertainment új karácsonyi hangulatú albumát, a White Lettert. A lemezen olyan híres csapatok működtek közre, mint a világszerte ismert lánycsoport, a KARA, a héttagú Rainbow, a szintén hét tagból álló fiúbanda az A-JAX vagy az énekes Oh Jong Hyuk. A kiadáson összesen 8 dal foglal helyet, ebből három feldolgozás.

Jeon So Min és Kim Chae Won akik a DSP Girls néven ismert új duót alkotják, valamint a Rainbow, a legendás lányformáció a FIN.KL Me Inside You és a One More Time, az A-JAX pedig a Click B Like Lovers című szerzeményüket dolgozzák fel. Oh Jong Hyuk saját dalát adja elő, melyet Please Take Care Of My Heart névre kereszteltek. A KARA egy év elején játszódó saját drámájának dalai közül énekli a My Angelt, a First Love-ot és az Into The Worldöt. 

A lemez első dala a White nevet hordozza, melyhez egy klipet is forgadtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek