Starity

Az Allure magazinnak pózol Demi Lovato

2014. december 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő az Allure magazin felkérésére egy szexisebb, természetes fotósorozatot készített, ami kapcsán interjúra is sort kerítettek.

hirdetés
Az Allure magazinnak pózol Demi Lovato

Demi Lovatóról köztudott, hogy nem fél smink nélkül az utcára lépni, és a közösségi oldalakon is gyakran oszt meg rajongóival ilyen képeket, a közelmúltban pedig úgy döntött, hogy kockáztat, és egy különleges fotósorozat keretein belül mutatja meg magát, ahol elutasította az alapozó és szemceruza használatát, és csupán rúzs, valamint egy kis szempillaspirál került fel.

Ma a természetesebb oldalamat szerettük volna kifejezni, megmutatni a bőröm, a szeplőim – osztotta meg a fotózáson készült kulisszák mögötti videóban. Van egy életrendem, amihez ragaszkodok. Lehetek bármilyen fáradt, mindig leszedem a sminkem lefekvés előtt, mindig megmosom az arcom, ha extra kényeztetésre vágyom, akkor néha szérumot is használok. Majd éjszakai krémet kenek rá jó vastagon. Odafigyelek a bőrömre.

A folyamatos bőrápolás idővel kifizetődött, hiszen bátran kijelenthető, hogy az énekesnő azon szerencsés emberek közé sorolhatja magát, akik szinte tökéletes arcbőrrel rendelkeznek, ez pedig arra inspirálta, hogy létrehozza saját bőrápoló termékeit, ami a Devonne by Demi nevet viseli.

Szerettem volna megalkotni azt a terméket, amiről mindig is álmodtam – mesélte a magazinnak, majd azt is elárulta, hogy mitől érzi magát a legszexisebbnek. Attól, hogy mindegy hova megyek, képes vagyok smink nélkül megjelenni. Továbbá, amikor olyan nadrágot vagy szoknyát viselek, ami megmutatja a gyönyörű erősségeimet. Ami a fenekem. Imádom a fenekem. Remélem ez így is marad, mert ez bizony nem megy sehová.

A szemöldökszedés a függőségem. Nagyon gyorsan nőnek – súgta meg titkát az újságnak, a fotózáson viselt ruhák kapcsán pedig elmondta, hogy imádta a mesés, futurisztikus, high fashion irányzatot képviselő szereléseket felvenni, az pedig különösen mókás volt számára, hogy a haja őrült hatást keltett.

Az interjú során természetesen imádott rajongói mellett sem tudott elmenni szó nélkül. Az én Lovaticjaim elképesztően szenvedélyesek, elkötelezettek, hűségesek. Nem csak nagyszerű kapcsolatom van velük, de ők az én világom, ők jelentenek számomra mindent.

Azonban Lovato a napokban nem csak a remekül sikerült fotósorozat miatt lehet boldog és büszke. Hétfő este a Jingle Ball rendezvényén lépett fel Washingtonban, amiről hazaérkezve egy imádnivaló kutyus várta otthon, akit szerelmétől, Wilmer Valderrámától kapott. Az énekesnő óriási örömmel újságolta el rajongóinak a kis jövevényt, akivel azóta sem tud betelni, és több képet is megosztott Instagram-profilján: Srácok, idén a Mikulás korán érkezett!!!

Lovatónak korábban már volt egy Oliver névre keresztelt kedvence, akitől sajnos meg kellett válnia, amikor 2012 márciusában egy teljes évre beköltözött az úgynevezett józan házba, így a kutyát kishúga, Madison vette gondozásba az idő alatt, akit végül neki is ajándékozott.


Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek