Starity

Jövőre érkezik Iggy Azalea és Britney Spears duettje

2014. december 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Briney Spears és Iggy Azalea összefognak egy közös dal erejéig. A 24 éves rapper az egyik Jingle Ball rendezvényen mesélt duettjükről.

hirdetés
Jövőre érkezik Iggy Azalea és Britney Spears duettje

Sokak számára nem számít újdonságnak a hír, miszerint Iggy és Britney Spears közös dallal készülnek, mert a rapper már korábban megerősítette a pletykát, de most már azt is tudjuk, hogy ez a szerzemény lesz az első kislemez Britney új korongjáról, ami 2015 elején fog a boltok polcaira kerülni.

Azalea a napokban a KIIS 108 FM-nek adott interjújában árult el néhány részletet a közreműködésről: Meg fogom nézni Britney-t Las Vegasban, és akkor talán végre hivatalosan is találkozhatok vele. Van egy dalunk, ami az első kislemez lesz az új albumáról, és jövőre jelenik meg, de még nem igazán volt lehetőségem egy rendes beszélgetésre vele, szóval remélem, hogy az új év alkalmával végre sikerül elcsípnem őt.

Majd hozzátette: Már felvettünk néhány különböző dalt, és ezek közül az egyik tagadhatatlanul nagyszerű lett, ezért úgy gondolom, ezt mindenkinek hallania kellene a következő év elején.

Britney jelenleg kilencedik stúdióalbumán dolgozik, és már korábban megjegyezte, hogy minden vágya, hogy Iggyvel és Katy Perryvel is készíthessen egy közös számot. Nos, egyikőjüket már biztosan kihúzhatja a listáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek