Starity

Beteg gyerekeket lepett meg Kylie Jenner és Tyga

2014. december 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian család legfiatalabb tagja és állítólagos párja, Tyga, egy Los Angeles-i gyermekkórház lakóit látogatta meg karácsony előtt.

hirdetés
Beteg gyerekeket lepett meg Kylie Jenner és Tyga
Fotó: SplashNews

Kylie Jenner számára az év ezen szakasza egyet jelent azzal, hogy minél többet adhasson vissza környezetének, és egy kis boldogságot csempésszen a nehéz helyzetben lévő emberek életébe.

Legújabb jótékonysági akciója alkalmával a Jenner lány hétfő délután a Los Angeles-i gyermekkórház lakóit látogatta meg az amerikai rapper, Tyga társaságában, akivel a pletykák szerint egy párt alkotnak. A páros különböző ajándékokkal, és rengeteg játékkal érkezett meg, az őket már izgatottan váró gyerkőcökhöz, akikkel a közös képkészítés sem maradhatott el.

Az eseményről a srác örömmel számolt be Instagram-oldalán, számos képet megosztva, az egyikhez pedig a következőt fűzte hozzá: Néha a legapróbb dolgok jelenthetik valakinek a legtöbbet.

A fiatalok életében nem ez volt az első olyan megmozdulás, amit együtt tettek. Múlt hónapban hálaadásnapi ételeket szolgáltak fel és osztottak a hajléktalanoknak, szintén Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek