Starity

Britney Spears reagált az őt ért vádakra

2014. december 17. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnőt a napokban az a vád érte, hogy a Woman's Health magazin legutóbbi címlapján igencsak kitettek magukért a képszerkesztők, ami az énekesnő testét illeti, ám Britney bebizonyította: a pletykák hamisak, valóban lefogyott.

hirdetés
Britney Spears reagált az őt ért vádakra

Rengeteg rajongó és utálkozó szólalt fel a napokban a Woman's Health magazin legfrissebb címlapja ellen, mondván, hogy Britney Spears testét és arcát teljesen megváltoztatták a Photoshop-mesterek, mely szóbeszéd mellett a pophercegnő sem tudott elmenni szó nélkül.

Brit bizonyításul közzétette azt a werkfilmet, melyet a fotózáson készítettek, ahol nem csak a kulisszák mögé enged bepillantást nyerni, hanem szemtanúi lehetünk annak is, hogy az énekesnő valóban lefogyott, csinosabbnak és egészségesebbnek tűnik, mint valaha.

Nem szánok sok időt az edzésre. Amikor elfoglalt vagyok, akkor hozom a legjobb formámat. Ha nincs időm edzeni, akkor úszok vagy jógázok. A tánc pedig a legjobb kardió edzés. Kemény, ugyanakkor szórakoztató - árulta el a kétgyermekes anyuka, hogyan tartja formában magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek