Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. december 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, mely zenekar vonult stúdióba, kiket iktatnak be a Rock & Roll Hírességek Csarnokába a jövő évi ceremónián vagy ki jelentkezett új szerzeménnyel? Cikkünkből kiderül.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Hat újabb előadót iktatnak be a Rock & Roll Hírességek Csarnokába

Jövőre rendezi meg a népszerű celevelandi csarnok a 30. iktatási ünnepségét, mely alkalomból hat újabb csapat kap bábut a múzeumban. A szavazás eredményeként ezúttal a Green Dayt,  Joan Jett & the Blackheartsot, Lou Reedet, Stevie Ray Vaughan & Double Trouble-t, Bill Witherst és a The Paul Butterfield Blues Bandet érte a megtiszteltetés, hogy az április 18-ai gálaműsoron koncertet adjanak és felavassák saját szobraikat.

*

Új szerzeménnyel jelentkezett a Falling In Reverse

A Ronnie Radke-vezette csapat december 15-én jelentette meg legújabb, God If You Are Above című szerzeményét, mely dal a srácok 2015-ben érkező harmadik, még el nem nevezett nagylemezén foglal majd helyet.

*

Februárban érkezik az Of Mice & Men legújabb nagylemeze

A Linkin Parkkal és a Rise Againsttel arénaturnézó csapat nemrégiben jelentette be, miszerint február 24-én kerül az üzletek polcaira Restoring Force: Full Circle címet viselő harmadik nagylemezük a Rise Records szárnyai alatt. A srácok a napokban nem csak lerántották a leplet a 11 szerzeményt felsorakoztató album számlistájáról, de még az egyszerű, ám elegánsra sikerült borítót is megmutatták rajongóiknak.

*

Gőzerővel dolgozik a Sum 41

A jelek szerint a kanadai pop-punk csapat kiheverte Deryck Whibley év elejei betegeskedését és visszatért a stúdióba, hogy hatodik albumának munkálataival foglalatoskodjon. Ugyan a zenekar mindeddig nem erősítette meg, hogy pontosan min is dolgozik, ám a frontember az utóbbi hetekben több képet is megosztott közösségi oldalaikon keresztül, mely arra enged következtetni, hogy igenis jó úton haladnak a visszatéréshez.

*

Phil Rudd visszatér az AC/DC-be

Az AC/DC dobosa mégis nyugodtan karácsonyozhat, ugyanis ejtették az ellene felhozott vádakat, és visszatérhet a zenekar élére is. Ruddot novemberben gyanúsították meg azzal, miszerint két ember életére akart törni, valamint illegálisan birtokolt marihuánát találtak nála. E vészterhes időszakban lemaradt a zenekar hivatalos fotózásáról és a Rock Or Bust, valamint a Play Ball című számokhoz forgatott videoklipekről is.

Visszatérek dolgozni az AC/DC-hez és nem érdekel, ki örül ennek és ki nem. [...] Mindenki a rossz emberre hallgat. Engem kellene megkérdezniük. Jó fiú vagyok, és remek dobos, ha már itt tartunk. Kérdezd csak meg Angust, ő megmondja neked... Vissza akarom kapni a munkámat, a hírnevemet és mindent - nyilatkozta a zenész.

*

Jacoby Shaddix a jótékonykodás fontosságára hívja fel rajongói figyelmét

A Papa Roach frontemberétől nem áll messze a jótékonykodás, több ízben segített otthontalanokon vagy beteg gyerekeken. Legutóbb fiaival karöltve szolgálta a társadalmat és osztott adományokat a nincsteleneknek.

Itt egy kép, hogyan szolgálják a fiaim a közösséget. Igazán radikális, ahogyan felvillanyozza őket az, hogy segíthetnek a rászorulóknak. Légy a változás, amit a világban látni akarsz! #légyaváltozás - csiripelte közösségi oldalain az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek