Starity

Új kisfilmmel jelentkezett az MDC - interjú

2014. december 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktorban megismert háromtagú formáció nemrégiben tette közzé legújabb, Te se vagy más címre keresztelt dalának kisfilmjét.

hirdetés
Új kisfilmmel jelentkezett az MDC - interjú
Fotó: Ormándi Péter

Néhány perccel ezelőtt debütált Maykee, Dani és Botond slágeréhez, a Te se vagy más című dalhoz forgatott kisfilm. A premier alkalmából a csapat frontemberével beszélgettünk.

- Mesélnél nekünk, mit tudhatunk a Te se vagy más című dalról? 

- A Te se vagy más című dalunk volt az első saját dalunk, ami még az X-Faktor alatt jött ki. Szerencsére nagyon jó fogadtatása volt, a koncerteken a visszajelzések is azt mutatták, szereti a közönség ezt a dalt. A dalszöveget ezúttal is Molnár Tamás írta, akárcsak a Szabadulj el!-t.

- A felvételek során kivel dolgoztatok együtt? Ki és milyen koncepció alapján rendezte a kisfilmet, illetve hol kerültek rögzítésre a képkockák?

- Akárcsak az előző klip esetében, ezúttal is Jimy J. Holywooddal dolgoztunk. A megbeszélések után sikerült egy olyan image/koncert klipszerű videót összehozni, amire szerintem elmondhatjuk, hogy büszkék vagyunk. A forgatási helyszínek többek között a Váci utcában, a Gellért Hegyen egy csodaszép házban zajlottak, valamint a júniusi ByTheWay Nagykoncert felvételeit is felhasználtuk.

- Nemrégiben derült ki, hogy ti is azon előadók között vagytok, akik továbbjutottak A Dal című műsorban. Milyen visszajelzéseket kaptatok a műsorban való szereplésetek és a továbbjutás kapcsán?

- Nagyon sokan gratuláltak nekünk, hogy a Maniac című dalunkkal bekerültünk a legjobb 30-ba. Ez egy óriási dolog, aminek nagyon örültünk. A dalt Fehér Attila és Boti írta, a dalszöveget pedig az idei X-Faktor +25-ös énektanárának, Kasai Jnoffinnak köszönhetjük.

- Mit jelentene számotokra, ha ti képviselhetnétek hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon?

- Hatalmas élmény, megtiszteltetés lenne, ha a szakmai zsűri és a szavazók minket küldenének Bécsbe. Természetesen a dal mondanivalója, amely a függőségek negatív hatásaira hívja fel a figyelmet, ezáltal eljuthatna még több emberhez, akik jobban oda tudnának figyelni ezekre a problémákra.

- Végezetül, áruld el, mik a terveitek a jövőre nézve? Hol és mikor találkozhatnak veletek a rajongók legközelebb?

- Mindenképp sok koncertet szeretnénk, fesztiválokon fellépni, valamint szeretnénk kijutni Bécsbe az Eurovíziós Dalfesztiválra. December 21-én, azaz vasárnap lesz a ByTheWay lemezbemutató koncertje, ahol ismét mi fogunk előttük zenélni este hét órától a Barba Negrában, mindenkit várunk szeretettel, ugyanis hatalmas buli lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek