Starity

Klippremier: The Veronicas - If You Love Someone

2014. december 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 21-én került az üzletek polcaira az Origliasso ikrek harmadik, saját magukról elnevezett nagylemeze, melyről tegnap debütált a legújabb kisfilm, melyet az If You Love Someone-hoz forgattak a lányok.

hirdetés
Klippremier: The Veronicas - If You Love Someone

Jess és Lisa Origliasso immár tíz éve tevékenykedik aktívan a The Veronicas élén. Napjainkig három nagylemezzel rukkoltak elő, dalaikat több sorozatban és filmben hallhattuk felcsendülni. Az ikrek legújabb, saját magukról elnevezett nagylemeze november 21-én került az üzletek polcaira a Sony Music jóvoltából, mely 14 számos korongról már megismerhettük a You Ruin Me-t és tegnap bemutatásra került az If You Love Someone is.

Érdekesség, hogy Anthony Egizii és David Musumeci szerezte a zenét a dalhoz, a szöveg írásában pedig Josh Katz nyújtott segédkezet az ikreknek. Maga a kisfilm egy Jimi Hendrix idézettel indul, a központi mondanivaló középpontjában pedig a szeretet áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek