Starity

Ashley Benson újra szingli

2014. december 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars üdvöskéje három év együttjárás után vetett véget Ryan Gooddal való kapcsolatának.

hirdetés
Ashley Benson újra szingli

A Pretty Little Liarsban Hannah-t alakító színésznő és Ryan Good 2011-ben kezdtek találkozgatni, majd egy év randizás után 2012-ben úgy döntöttek, a kapcsolatuk megérett a szünetre.

Mindig kapcsolatban voltam, így tudom, arra van a legnagyobb szükségem, hogy megtanuljam jól érezni magam egyedül is. Ryan és én még mindig nagyon közel állunk egymáshoz, de még túl fiatalnak érzem magam egy ilyen komoly kapcsolathoz. A munkám a barátom jelenleg - nyilatkozta akkoriban Ashley a Seventeen magazinnak, ám ennek ellenére nem sokáig maradt egyedül, hiszen 2013 decemberében Ryannel ismét fellobbant köztük a szerelem.

Ryan a legerősebb ember, akivel valaha találkoztam. Két lábbal a földön jár és pozitív hatást gyakorol az emberekre - áradozott boldogan a színésznő januárban a Cosmopolitannek, ám a jelek szerint mégis úgy látta jobbnak, hogy pontot tegyen kapcsolata végére.

Ashley jelenleg a barátai társaságában vigasztalódik, legutóbb december 13-án kapták lencsevégre Los Angelesben, amint két barátnőjével bulizott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek