Starity

Klippremier: Bonnie McKee - California Winter

2014. december 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie McKee egy vadonatúj kisfilmmel tért vissza, amit minden bizonnyal a közelgő ünnepekhez készített.

hirdetés
Klippremier: Bonnie McKee - California Winter

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Bonnie McKee a napokban osztotta meg California Winter című dalát, de mostanra a kisfilm is megérkezett hozzá. Bonnie a tegnapi nap folyamán a YouTube-csatornáján tette közzé a karácsonyi klippet, aminek az érdekessége, hogy nincsenek benne vágások, vagyis egyetlen kameraállásból kísérhetjük végig, ahogy a 30 éves énekesnő a barátaival együtt, bikiniben és zöld hajjal szórakozik.

A koreográfiát még a forgatás előtti nap is gyakaroltuk, mivel a legjobb formánkat akartuk hozni. A jelmezeket és ruhákat is ekkor varrták meg. Amikor reggel hat órakor megérkeztünk a forgatás helyszínére, csak egy nagy üres szobát láttunk. A nap végére már mindenki nagyon fáradt volt, és összesen hatszor kezdtük el felvenni a klippet, de végül meglett az eredménye, kész lett a kisfilm. Boldog karácsonyt mindenkinek!- nyilatkozta az énekesnő a forgatással kapcsolatba.

Bonnienak az American Girl című dala óta nem igazán volt nagyobb slágere, azonban most itt van a California Winter, amit a rajongói már biztos, hogy nagyon vártak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek