Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. december 21. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét, ami azt jelenti, hogy újabb celeb fotók kerültek napvilágra, a rajongók és a követők legnagyobb örömére!

hirdetés

Kaley Cuoco csúnya karácsonyi kezes-lábasa

Mindenkinek kötelező darab egy 'csúnya' karácsonyi pulcsi vagy éppen kezes-lábas a szekrényben. A színésznő komolyan vette ezt a szokást, és férjével együtt, a kisállatokkal karöltve, pózolnak a karácsonyfa előtt, felkészülve az ünnepekre!

John Legend is birtokol egy selfie-botot

Chrissy Teigen, aki a gyönyörű All Of Me dalt ihlette, készített férjéről, a népszerű énekesről, John Legendről egy képet, aki szemmel láthatóan a saját Instagram-fiókjának szeretett volna képet készíteni. Nos, Chrissy beelőzte őt!

Emma Robert élvezi a pihenését...

...bár nem feltétlenül látszik rajta. A színésznő a hoteljének liftjében pózolt, bár az arckifejezését nem nagyon tudjuk hová rakni!

Kevin Jonas kislánya meglátogatta a Mikulást...

...és bár az első találkozása volt vele, nem volt lenyűgözve! A kislány arca több, mint kifejező, amit az apuka olyan viccesnek gondolt, hogy ki is rakott a közösségi oldalára.

Bella Thorne hibátlan hasa

A kemény munka kifizetődik, ez tény. Az egykori Disney-sztár már kinőtte a gyerekszínész kategóriát, de az egészséges életmódról és az edzésről nem tett le. Bella hasa egyszerűen tökéletes, amire természetesen nagyon büszke.

Adam Lambert Katy Perry-vel emlékezett vissza

Katy és Adam barátsága híres az Államokban, így nem meglepő, hogy csütörtökön az énekes egy közös pillanatukra emlékezett vissza az Instagram-oldalán. Katy Perry-vel a This Is Us Premieren, 2009-ben! – írta.

Katy Perry beköszönt a követőinek

Az énekesnő remek évett zárhatott maga mögött, és a sikeres The Prismatic világ körüli turnéja pedig még mindig dübörög. A hölgy természetesen időt szakít a pihenésre, így helikopteres útjáról töltött fel egy fotót, amihez szimplán annyit fűzött hozzá, Sziasztok!

Rihanna smink nélkül is csinos

Mióta 'badgalriri' visszatért az Instagramra, azóta le sem áll. Folyamatosan tölti fel magáról, a barbadosi csillag, az új képeket, tanításokat, és kommentál a rajongói fiókok alatt. Legutóbb megmutatta, hogy sok sztárral ellentétben, ő smink nélkül is pompásan néz ki.

Paris Hilton Párizsban járt

Az örökösnőnek év végére nem maradt más, mint hogy élvezze az életet, így nem meglepő, hogy egyik kedvenc városában, Párizsban piheni ki magát. Paris egy csinosz nyuszilánynak öltözött, és az egyik legelőkelőbb étteremben vacsorázott. Új, iPhone 6 telefonját is megmutatta a tükrös selfie-jén.

One Direction Orlandóban

Néhány hete lépett fel a népszerű brit fiúcsapat, a One Direction, Orlandóban. Úgy néz ki, nemcsak a jelenlévők, de a srácok is még a város és a show hatása alatt vannak, hiszen lelkesen töltik fel onnan kedvenc pillanataikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek