Starity

Nick Jonas megvédte magát Adam Lambert előtt

2014. december 22. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambertnek nem tetszik, hogy a heteroszexuális popsztárok meleg rajongókat csalnak magukhoz - legalábbis legújabb Twitter-bejegyzése ezt sugallta.

hirdetés
Nick Jonas megvédte magát Adam Lambert előtt

Más is érdekesnek tartja, hogy újabban a heteroszexuális férfi popsztárok a meleg közösséget környékezik meg? Hízelgőnek kellene tartanunk? Haladás vagy stratégia? Semmi sárdobálás! Amit mondani akarok, hogy a fókusz miért nem a zenén van? Miért olyan nagy szám, ha valaki bi, bi - kíváncsi, meleg vagy hetero? Engem aztán nem érdekel - boncolgatta az énekes a Twitteren, mire valaki kifejtette a véleményét arról, hogy ez talán nem is az előadó hibája, hanem sokkal inkább a sajtóé, ami úgy mutogatja őket, mint a cirkuszi állatokat. Erre Adam annyit reagált, hogy jó pont.

Megjegyzésével azonban vihart indított el a médiában, és úgy gondolták, az énekes indirekt módon támadta meg a One Direction népszerű énekesét, Harry Stylest, akiről mostanában ismét szárnyra kaptak a biszexuális hírek, vagy éppen Nick Jonast, aki előszeretettel látogat meg melegbárokat vagy pózol büszkeségi magazinnak félmeztelenül.

Bár Lambert nem nevezett meg senkit a tweetjében, sőt, utólag ki is kérte magának, hogy a weboldalak kiforgatták a szavait, a bejegyzés mégis eljutott Nick Jonashoz, aki úgy érezte, meg kell védenie magát.

Nick a kanadai fotósorozatán

Nick Jonas felnőtt és kilépett a Disney-imázsából legújabb fotósorozatával – ami Demi Lovatónak például nem tetszett – és albumával. Legújabb interjújában a meleg közösségről és az Adam Lamberttel való viszályáról beszélt.

A Jonas Brothersnek mindig is masszív meleg rajongói bázisa volt. Elsődlegesen az volt a célom, hogy kimutassam próbálkozásomat, és támogatásomat feléjük. Azt akartam, hogy részesei lehessenek karrierem ezen szakaszának. Úgy érzem, Adam nem nekem szánta közvetlenül a tweetjét, mégis reagálnék rá. Bármiről legyen szó, de amikor egy jó szándékból jövő cselekedetet kritizálnak, számomra az őrület. Úgy látom, ha egy heteroszexuális férfi megpróbál lépéseket tenni a meleg közösség felé, az értékelendő és becsülendő. Feltételezni kéne, hogy a szándék jó, legalábbis bízni ebben.

Nick elárulta, hogy üzenetben megbeszélték a történteket és semmilyen harag nincs a két előadó között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek