Starity

Karácsonyi feldolgozással lepte meg rajongóit a Little Mix

2014. december 23. 18:06   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit lánycsapat csak úgy, mint az egész világ, izgatottan készül az év legszebb ünnepére. A lányok a rajongóiknak is készültek egy meglepetéssel, mégpedig azzal, hogy feldolgozták Darlene Love Christmas (Baby Please Come Home) című dalát.

hirdetés
Karácsonyi feldolgozással lepte meg rajongóit a Little Mix

A Little Mix a karácsony szellemében egy 12 napos naptárat készítettek a rajongóiknak. Csak úgy, mint a szokványos adventi kalendároknál, ezen ablakok mögött is lapult valami, hiszen a lányok a bizonyos #LittleMixmasCountdown keretében szerettek volna rajongóinak kedveskedni.

Az ablakok mögött egy-egy videó rejlik, amit a lányok személyesen készítettek erre az alkalomra, a hatodik napon pedig egy feldolgozás várta a Mixereket, méghozza a Christmas (Baby Please Come Home) című dal Darlene Love-tól.

A coverhöz forgatott videó igazán egyszerűre, mégis hangulatosra sikeredett. A  lányok egy szobában énekelnek, melyben csak egy feldíszített karácsonyfa és a dalt kísérő zongora kapott helyet. A dal végére megjelenik néhány rajongó és a lányok barátai, így téve még hangulatosabbá a kisfilmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek