Starity

Véget ért Helena Bonham Carter és Tim Burton házassága

2014. december 23. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helena Bonham Carter és Tim Burton 13 év házasság után úgy döntöttek: külön folytatják.

hirdetés
Véget ért Helena Bonham Carter és Tim Burton házassága

Helena Bonham Carter színésznő és Tim Burton rendező 2001-ben, A majmok bolygója című film forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba, mely kollaborációt további négy közös film és házasság követett. Szerelmükből egy fiú (Billy) és egy lány (Nell) született, és bár házasságuk már-már idillinek bizonyult a kívülállók számára, a pár úgy döntött: ideje, hogy különváljanak útjaik. 

Ugyan nem teljesen váratlan a szakítás gondolatának felmerülése, ugyanis múlt ősszel a világhírű rendezőt lencsevégre kapták, amint egy szőke hajú hölggyel enyelgett nyilvánosan, ám akkoriban Helena tagadta, hogy férje csalná és nonszensznek nevezte a rosszindulatú pletykákat, melyek házassága zátonyra futásáról szóltak. 

A pár egyelőre nem hozta nyilvánosságra a szakítás okát, ám a rossz nyelvek máris azt pedzegetik, hogy már korábban szakítottak és csupán gyerekeik miatt viselték el egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek