Starity

Jacky Bracamontes szívesen forgatna újra

2014. december 24. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes családanya szívesen forgatna 2015-ben egy újabb telenovellát.

hirdetés
Jacky Bracamontes szívesen forgatna újra

Az ex-szépségkirálynő és kétgyermekes családanya, Jacqueline Bracamontes utoljára 2009-ben forgatott, amikor is William Levy oldalán a Sortilegióban (Kettős játszma) játszhatott. Az elmúlt öt év során Jacky férjhez ment, két gyermeket világra hozott valamint műsorvezetéssel foglalkozott, a telenovellák világától azonban egy időre elszakadt.

Most viszont a színésznő egy interjúban árulta el, hogy 2015-ben szívesen állna ismét kamarák elé színésznőként. Az igazság az, hogy igen, szeretnék újra telenovellát forgatni. Persze jelenleg, nem egy főszerepre gondolok, hiszen ott van a két kislányom – nyilatkozta a mexikói Hoy magazinnak.

Jacky míg várja a szerepajánlatot, addig sem tétlenkedik, hiszen január közepén ő lesz az egyik zsűritag a Nuestra Belleza Latina szépségversenyen. Bracamontesnek ez igazán testhez álló feladat, hiszen 2000-ben ő nyerte meg ugyanezt a versenyt, majd ő lett Miss Mexikó is szintén ebben az évben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek