Starity

Thalía AT&T-digitális-tv-reklám arca lett

2010. szeptember 11. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rocksztár, ökölvívó, vagy éppen akcióhősnő. Mindez Thalía személyében, persze csak egy reklám kedvéért. A csinos mexikói sztár különböző karaktereket alakít az AT&T digitális televíziószolgáltatásának reklámjában.

hirdetés
Thalía AT&T-digitális-tv-reklám arca lett

Júliusi híreink között szerepelt, hogy a mexikói énekesnő az amerikai AT&T* telekommunikációs szolgáltatótársaság részére készít reklámot. Az Enséñame a vivir videoklipjével szinte egyidőben ez is megérkezett a rajongók nagy örömére, így végre láthatják kedvencük nyári munkájának eredményét.

Ebben reklámban, mely a cég digitális televíziószolgáltatását hirdeti (spanyol nyelven), Thalíának több szöveges rész jutott, mint máskor, amikor csak egy-egy rövid mondat hangzik el tőle. Ráadásul a rövidfilm az eddigieknél ötletesebbre sikeredett, ugyanis az énekesnő különböző karakterek – rocksztár, boxoló, akcióhősnő – bőrébe bújik; s nem is meglepő, hogy ezek mindegyike – még szó szerinti értelemben is – testhezálló a bombázó sztár számára.

Íme az AT&T U-Verse TV reklámja Thalíával:

*Eredetileg: American Telephone and Telegraph (Amerikai Telefon- és Távirati Vállalat)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek