Starity

A Let It Góval tér vissza a Glee

2014. december 26. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új évadban felcsendül majd a Jégvarázs hihetetlen népszerűségnek örvendő dala, méghozzá Lea Michele feldolgozásában.

hirdetés
A Let It Góval tér vissza a Glee

Nemrég jelent meg a Glee január 9-én startoló hatodik és egyben legutolsó évadának legelső előzetese, melyben feltűnnek régi kedvenceink: Lea MicheleNaya Rivera, Heather Morris, Matthew Morrison, Darren CrissChris Colfer és Jane Lynch. A rövidke videó alatt pedig a Disney tavaly nagy dobásának, a Jégvarázsnak népszerű dala, a Let It Go csendül fel, azonban nem a Rachel Berry édesanyját alakító Idina Menzel előadásában, hanem lányáéban.

A McKinley egykori diákjai visszatérnek szeretett középiskolájukba, ahol örök barátságok valamint nagy szerelmek is köttettek, és harcba szállnak az életüket jelentősen meghatározó Glee klub visszahozásáért. Azonban bár tanáruk, Mr. Schuester természetesen mellettük áll, a gimis éveiket megkeserítő Sue Sylvester ezúttal is mindent megtesz majd, hogy megnehezítse dolgukat.

A napokban pedig a rajongók legnagyobb örömére az Oscar-díjas dal feldolgozásának teljes verziója is felkerült az internetre és hamarosan az iTuneson is elérhető lesz. Arról egyelőre nincs semmilyen információ, hogy milyen dalok csendülnek majd fel kedvenceink előadásában a mindössze 13 részes szezon alatt, de sokan reménykednek, hogy nem csak a Let It Go lesz az egyetlen nagysikerű sláger az elmúlt évből.

A hírek szerint az előző évad vége és az új szezon első epizódja között két év telt el, azonban, hogy kiderüljön, igaz-e ez a pletyka, várnunk kell még pontosan két hetet, hiszen ahogy már említettük, januán 9-én, pénteken tűzi műsorra a tengerentúlon a Fox a kétórás részt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek