Starity

Justin Bieber túllőtt a célon

2010. szeptember 11. 12:12   |   Szerző: Rockstedy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber szereti a csínytevéseket, legyen szó telefonbetyárkodásról, vagy éppen szívatásról a Twitteren. Ám lehet, hogy jobban tenné, ha megtanulná, hol a határ.

hirdetés
Justin Bieber túllőtt a célon

Justin Biebert majdnem letartóztatták a Marylandben, miután egy vízzel töltött lufival eltalált egy rendőrt, eláztatva annak nadrágját. Az énekest a rendőr épp meg akarta bilincselni, azonban testőrének sikerült valahogyan kimagyaráznia a helyzetet és kihúzni Justint a pácból.

Az incidens múlt vasárnap történt a marylandi Állami Fesztiválon. Bieber barátaival szórakozott, amikor állítólag eltalálta a rendőrt, aki a parádézó tömeg biztosításáért felelt. Amikor az eset megtörtént, Justin a lakókocsijában bújt el, amíg testőre elintézte a dolgot.

A rendőrség szóvívője az énekes viselkedését helytelennek nevezte, de megerősítette, hogy nem történt feljelentés az eláztatott rendőr részéről.

Mindenki szeret szórakozni, de Biebernek talán vigyáznia kéne. Lehet, hogy legközelebb nem ússzhatja meg ilyen könnyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek