Starity

Ed Sheeran összehozná Taylor Swiftet Orlando Bloommal

2014. december 27. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes egy interjúban mesélt arról, hogy szerinte az énekesnőnek kivel kellene randiznia.

hirdetés
Ed Sheeran összehozná Taylor Swiftet Orlando Bloommal

Annak ellenére, hogy a 25 éves énekesnő nemrégiben úgy nyilatkozott a People-nek, hogy bár szingli, de nagyon is boldog, mégis úgy tűnik, hogy egyik legjobb barátja változtatni akar ezen: Ed Sheeran ugyanis párkapcsolati tanácsadónak állt és a hollywoodi szívtipróval, Orlando Bloomal akarja összehozni őt.

Köztudott, hogy Taylor Swift szerelemi élete nagyon közkedvelt téma a sajtó körében, a magazinok és weboldalak eddig csak névtelen források nyilatkozataival tudtak előállni, de tapasztalatból tudhatjuk, hogy ez vajmi kevés. Ezúttal viszont a szőke csillag barátja mesélte el büszkén terveit a Now Magazinnak. Az interjúból kiderült, hogy azt szeretné, hogy Tay és Orlando boldogak legyenek együtt. Ő (Orlando) nagyon szeretnivaló és egy épületben élnek. Remélem, hogy beteljesedik a varázslat – mesélte az interjúban a vörös hajú előadó.

A kapcsolat azért is problémás, mivel ha hihetünk a híreszteléseknek az egykori country-sztár legjobb barátnője, Selena Gomez is randizgatott Bloommal - aki még össze is verkedett Gomez exbarátjával, Justin Bieberrel, bár nem bizonyított, hogy az énekesnő kegyei miatt -, ráadásul a korkülönbség is jelentős a két sztár között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek