Starity

Idén is a Trónok harca a legtöbbet letöltött sorozat

2014. december 27. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TorrentFreak idén is közzétette a legtöbbet letöltött sorozatok listáját, statisztikák szerint pedig idén is az HBO sikersorozata vitte a prímet.

hirdetés
Idén is a Trónok harca a legtöbbet letöltött sorozat

A TorrentFreak karácsony másnapján publikálta éves listáját, mely a legtöbbet letöltött sorozatok címeit tartalmazza, az első helyen pedig immár harmadszorra is a Trónok harca áll. A sorozatot világszerte 8 milliónak töltötték le illegálisan, júniusban az évadzárót követően pedig új rekordot állított fel, miután egyidejűleg 254.114 ember osztotta meg ugyanazt a torrentfájlt.

A listán dobogós helyen végzett a The Walking Dead 4,8 milliós letöltésével, valamint az Agymenők, amelyre 3,9 millióan voltak kíváncsiak. Az eredmények majdhogynem összhangban vannak a sorozatok főidőben és ismétlésekkor produkált nézettségével, a Trónok harca negyedik évadát 19 millióan, míg a The Walking Deadet 17 millióan követték figyelemmel 2014-ben.

Meglepő lehet, de a kalózkodás egy cseppet sem ártott a Trónok harcának, hiszen a színészek által októberben aláírt szerződésekből kiderül, hogy ők lehetnek a valaha volt legjobban fizetett sorozatsztárok.

Íme, a top 10-es lista:

  1. Trónok harca  - 8,1 millió
  2. The Walking Dead – 4,8 millió
  3. Agymenők – 3,9 millió
  4. Így jártam anyátokkal – 3,5 millió
  5. Gotham – 3,2 millió
  6. A zöld íjász – 2,9 millió
  7. A Grace klinika – 2,8 millió
  8. Vikingek – 2,7 millió
  9. Briliáns elmék – 2,5 millió
  10. South Park – 2,4 millió

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek