Starity

Horror-vígjátékban szerepel Kat Dennings

2014. december 27. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Suburban Gothic legelső hivatalos trailere, melynek főszerepében a 2 Broke Girls sztárja és Matthew Gray Gubler láthatóak.

hirdetés
Horror-vígjátékban szerepel Kat Dennings

Január 30-án kerül bemutatásra Amerikában a Richard Bates Jr. által rendezett horror-vígjáték, mely a Suburban Gothic címet viseli, a főbb szerepekben pedig Kat Dennings, Matthew Gray Gubler, Sally Kirkland és Jeffrey Combs láthatóak.

A történet középpontjában Raymond (Matthew Gray Gubler) áll, akinek bár diplomája is van, mégsem talál munkát. Ennek többek között az is oka lehet, hogy kapcsolatban áll a túlvilággal és paranormális jelenségekkel. Miután kudarcot kudarcra halmoz, végül kirúgják lakásából is, így kénytelen hazaköltözni szülővárosába basáskodó édesanyjához, exkatona apjához és sörhasú volt osztálytársaihoz. Ekkor egy bosszúszomjas szellem kezdi terrorizálni a kisvárost, így Raymond összefog Beccával, a kemény kocsmáros csajjal, hogy megoldják a rejtélyt: miért fenyegeti életüket a szellem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek