Starity

Adam Sandler lett ismét a legtúlfizetettebb sztár

2014. december 28. 16:04   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Így év végén sok összefoglaló cikket olvashatunk sztárjainkról, szóval a Forbes magazin listája sem maradhat ki. Ezúttal már másodjára vezeti Adam Sandler azt a listát, ami a legtúlfizetettebb sztárokat foglalja össze. Lássuk a top 10-et!

hirdetés
Adam Sandler lett ismét a legtúlfizetettebb sztár

Sztárnak lenni igen kifizetődő vállalkozás, ahogy ezt a Forbes magazin is bebizonyította az idei tizes listájával azokról a hírességekről, akik – egyesek szerint érdemtelenül – túlfizetettek, vagy a kemény munka gyümölcseként a leggazdagabbnak számítanak a szakmában.

Az első a lista élén immár másodjára is Adam Sandler, akit sokan a legtúlfizetettebb sztárnak tartanak. A Nagyfiúk sztárja minden kifizetett 1 dollárért (kb. 250 Ft) a négyszeresét kapja vissza.

A második Johnny Depp lett, aki az utolsó három filmje által szintén a négyszeresét kapta vissza kiadásainak. Az Alice Csodaországban szereplője nem marad tétlen ezután sem, hiszen 2016-ra, és 2017-re is várhatóak folytatások a Karib-tenger kalózai-sorozatból, és az Alice Csodaországból is.

A harmadik helyen Ben Stiller áll, akinek a híres, 2013-ban megjelent filmje, a Walter Mitty titkos élete 180 millió dollárt hozott. Legutóbbi szerepe, az Éjszaka a múzeumban: a fáraó titka csaknem 17 millió dollár ért, így összességében 1 év alatt igen szép összeget megkeresett.

Negyedik a listán Ryan Reynolds, aki az R.I.P.D. – Szellemzsaruk című filmjével lett igazán sikeres 2013-ban. A fiatal férj felesége, Blake Lively terhessége ellenére sem vonul vissza sokáig, hiszen nemsokára láthatjuk a Deadpool című filmben.

Ötödikként következik Tom Hanks, aki kiadásainak ötszörösét kapja vissza. A Felhőatlasz című filmben Hanks hat különböző szerepet játszott, de meg is lett a gyümölcse: jelölve lett egy Golden Globe-ra, és emellett még 16 díjat megnyert az alakítása.

A hatodik Will Ferrell, aki már hatszorosát kapja költségeinek. A 2012-es Képtelen kapitány, és a 2010-es Pancser police sikere után kissé takarékra tette a pályáját.

A hetedik helyen Channing Tatum áll. A Magic Mike dögös szereplője 40 millió dollárt keresett csak a csippendélfiú szerepével, amit a kritikusok nem találnak teljesen jogosnak, hiszen ez rengeteg pénz egy szerepért.

Nyolcadik a sorban Denzel Washington, aki már meghaladja a hatszoros nyereséget. A szakértők szerint a filmjei jók, de nem eléggé ahhoz, hogy a legjobb filmek listájára kerüljön.

A kilencedik végre egy hölgy, Sandra Bullock, aki a legnagyobbat lépi a többiek után, hisz ő már kilencszeres nyereségnél tart. A Szív bajnokai és a Gravitáció sztárja igazából sokak szerint nem túlfizetett, csak e filmjei nagy sikere keltheti ezt a feltevést.

És végül a tizedik Ben Affleck, aki közel tízszeresét kapja kiadásainak. A Vakszerencse című filmje 66 millió dollárt hozott a színésznek, így ez az eddigi legnagyobb bevételt hozó filmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek