Starity

Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet a mozikban

2014. december 28. 18:06   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Forbes magazin sorrendbe állította a mozipénztáraknál legjobban kereső színészeket, vagyis a sztárokat idei filmjeiknek bevételei alapján rangsorolták.

hirdetés
Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet a mozikban

Jennifer Lawrence éve volt 2014 is, s nem várunk változást a következő évtől sem. Jennifer idén az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, valamint Az éhezők viadala utolsóelőtti részében is szerepelt, év végén pedig a zeneiparba is betört, ugyanis A kiválasztottban az általa elénekelt Hanging Tree előkelő helyre jutott a Billboard listáján.

Jövőre megjelenik a hatalmas rajongói táborral rendelkező Éhezők viadala utolsó része, amivel lezárul a franchise. Nem volt egyszerű Robert Pattinson, Kristen Stewart, Daniel Radcliffe és Emma Watson életében sem egy ehhez hasonló méretű projekt lezárása, ám Jennifer valószínűleg könnyebben fogja venni az akadályokat, mint az előbb említett sztárok. A karrierjét megalapozta már korábban egy Oscar-díjjal, és most elkezdte forgatni újabb filmjét David O. Russel rendezővel, ami a Joy címet kapta.

Íme, 2014 legjobban kereső színészei a pénztáraknál:

  1. Jennifer Lawrence
  2. Chris Pratt
  3. Scarlett Johansson
  4. Mark Wahlberg
  5. Chris Evans
  6. Emma Stone
  7. Angelina Jolie
  8. James McAvoy
  9. Michael Fassbender
  10. Hugh Jackman

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek