Starity

Joe Manganiello eljegyezte Sofía Vergarát?

2014. december 30. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy a két sztár nagy lépést tett kapcsolatukban néhány napja.

hirdetés
Joe Manganiello eljegyezte Sofía Vergarát?
Fotó: Charley Gallay/Getty Images

Május 23-án jelentette be Sofía Vergara, hogy immár másodszorra is szakítottak vőlegényével, Nick Loebbel, majd júliusban már arról mentek a találgatások, hogy Joe Manganiellóval jött össze és nem sokkal később ki is derült, hogy a pletykák igazak.

Kapcsolatuk hamar komolyra is fordult, hiszen a Modern család sztárja már július végén bemutatta újdonsült választottját a családjának egy ebéd keretein belül, ahol egyébként folyamatosan tolmácsolt, ugyanis Joe nem tud spanyolul, Sofia szerettei viszont végig anyanyelvükön társalogtak.

Most pedig az E! News értesülései szerint újabb nagy lépést tettek, ugyanis névtelen források állítják, hogy a Magic Mike sármos sztárja karácsony napján feltette a nagy kérdést kedvesének, aki igennel válaszolt, mivel szemtanúk egy gyémántgyűrűvel az ujján látták néhány nappal később Hawaii-on, ahova egy kis kiruccanás miatt utaztak el, hogy megünnepeljék Joe 38. születésnapját.

Boldog, boldog szülinapot a szerelmemnek és a legjobb barátomnak, aki mindig őrülten megnevettet! Legyen egészséges és csodálatos éved drágám! – fűzte hozzá egy a WhoSayre feltöltött fotóhoz a 42 éves színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek