Starity

Elhunyt Edward Herrmann

2015. január 01. 19:07   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edward Herrmannt a legtöbb fiatal a Gilmore Girlsből, azaz a Szívek szállodájából ismeri, ahol Rory nagypapáját alakította, nemrég azonban rákban hunyt el az egyik New York-i kórházban.

hirdetés
Elhunyt Edward Herrmann

Ki ne ismerné Richard Gilmore-t, aki mindig megnevettetett minket a Szívek szállodájában? A színész azonban emellett rengeteg nagyobb alkotásban is fő- vagy mellékszerepet játszott, mint a Wall Street farkasa vagy éppen a Richie Rich.

Azonban agyrákot diagnosztizáltak nála pár hónapja és sajnos a szervezete nem bírta a harcot, így három és fél hetes kórházi kezelés után, ami nem segített neki, a családja úgy döntött, hogy lekapcsolják a lélegeztető gépről, így 2014. december 31-én végleg távozott az élők sorából.

A színész kétszer volt házas, második felesége azt mondta, hogy a színész egy igazi túlélő. Edward karrierje 40 éves korában vette kezdetét, ugyanis csak ekkor kezdett el a filmezéssel foglalkozni. Nem sokkal később Emmyre is jelölték az Eleanor and Franklin: The White House Years című filmbeni alakításáért.

 

Lauren Graham, aki a Szívek szállodájában Richard gyermekét alakította, ezt írta a Twitterre a tragikus hír hallatán: A barátom, Edward egy kedves, barátságos és nagyon híres ember volt. Nagy megtiszteltetés volt ismerni és nagy csapás volt az elvesztése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek