Starity

Joe Manganiello ideges volt a lánykérés miatt

2015. január 01. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Manganiello karácsony alkalmából lepte meg barátnőjét, Sofia Vergarát egy jegygyűrűvel, aki igennel felelt a sármos színésznek, aki egy forrás szerint ideges volt, hogy barátnője esetleg nemet mond majd neki.

hirdetés
Joe Manganiello ideges volt a lánykérés miatt
Fotó: Wire Image

Nemrég számoltunk be arról az esetleges hírről, miszerint a True Blood egykori vérfarkasa és a Modern család csinos latinája jegyben járnak, most pedig végre biztosra is tudhatjuk, hogy hamarosan oltár elé áll a pár. Joe és Sofia a Kauai szigeten töltötték a karácsonyt, ahol a színész feltette a nagy kérdést, amire nem mellesleg heteket készült.

Egy forrás szerint, Joe ideges volt a lánykérés miatt, mert attól félt, hogy a színésznő majd nemet mond. Joe azt mondta, hogy ezt privátban szeretné intézni, attól félve, hogy Sofia nemet mond majd neki. Látszott rajta, hogy komolyan veszi a dolgot. Azt mondta, hogy ez az esély csak egyszer van az életben, és csak egyetlen nővel – mesélte a forrás.

Joe mindent úgy csinált, ahogy az megvan írva: szmokingban és letérdelve kérte meg Sofiát, hogy legyen a felesége. Egy újabb bennfentes így nyilatkozott a People magazinnak a különleges eseményről: Ez nem volt valami spontán dolog. Joe heteken keresztül készült erre a napra, és hetekkel a nyaralás előtt felvette a kapcsolatot a hotellel, hogy tisztázzon néhány dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek