Starity

2015-ben jön Justin Bieber új albuma?

2015. január 02. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt híresztelik, hogy a kanadai énekes új albummal rukkol elő 2015-ben.

hirdetés
2015-ben jön Justin Bieber új albuma?

Több külföldi média is cikkezett arról, hogy Justin Bieber valószínűleg új albummal rukkol elő. A hírt hivatalosan még nem erősítették meg, de Justin és menedzsere posztjaiból, valamint egy bennfentes információiból erre lehet következtetni.

Úgy tűnik, Justin Bieber miután a gördeszkázásban nem jeleskedett és botrányaiból is már sokaknak elege van, visszatér eredeti foglalkozásához, az énekléshez. Egy bennfentes szerint ugyanis baráti köre arra biztatja őt, hogy fogjon neki egy új albumnak és írja le Selena Gomez iránti érzelmeit, és készítsen belőlük dalokat Selena példájára, hiszen azt pletykálják, hogy az énekesnő legújabb dala, a The Heart Wants What It Wants a tinik kedvencéről szól.

Bieber menedzsere, Scooter Braun is tett egy kétértelmű megjegyzést Instagram-profilján, ugyanis egy olyan képet tett közzé, melyen az alábbi felirat olvasható: 2012-ben gyakorlás, 2013-ban bemelegítés és 2015 játékidő, ráadásul még a kanadai sztárt is odataggelte a leírásba. Sokak számára pedig az már tényleg egyértelmű jelzés volt, mikor az MTV a Twitteren a következőt csiripelte: Sziasztok, Rihanna, Justin Bieber és Miley Cyrus. Kérlek áldjatok meg minket új albummal 2015-ben, mire Biebs csak ennyit válaszolt: Nem probléma.

Egyébként már épp ideje volt egy új lemeznek, mivel a már szőke hajú híresség legutóbb 2012-ben adott ki albumot, Believe címmel, és kislemeze is csak több mint 2 éve jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek