Starity

Elzakózott Taylor Swift

2015. január 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hagyományos újévi, New York-i show-n való fellépése után csúszott meg a lépcsőn az énekesnő.

hirdetés
Elzakózott Taylor Swift
Fotó: SplashNewsOnline

Októberben derült ki, hogy a countryt levedlett Taylor Swift lesz a New Yorkban évenként megrendezendő Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest nevezetű nagyszabású újévi műsor egyik fellépője, a show-ra pedig a tegnapi nap folyamán sor is került és még jó ideig emlékezni is fogunk rá, azonban nem a 25 éves énekesnő eget rengető előadása miatt.

Taylor nem túl meglepő módon a 2014-ben megjelent popalbumán, a 1989-on helyet kapott és New York városáról szóló dalával, a Welcome To New Yorkkal kezdett, majd az év egyik legnagyobb slágerét, a Shake It Offot is előadta a több milliós nézőközönség nagy örömére dögös szerkóban: egy szál hastrikóban és hosszú nadrágban, a dermesztő hideg ellenére.

Amikor viszont véget ért fellépése és éppen sétált le a színpadról, annyira belefeledkezett az érte ujjongó tömegbe, hogy megcsúszott a lépcsőn és leszánkázott néhány fokon. Az apró balesetet természetesen rögzítették is a telefonjaikkal csápoló fiatalok és rögtön fel is tették különböző portálokra, így hamar a média tudtára jutott a backstage-ben lezajlott baki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek