Starity

Az elmúlt év legstílusosabb sztárjai

2015. január 04. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, kik kápráztattak el minket a legtöbbször a vörös szőnyegen viselt csodás ruhakölteményeikkel a tavalyi év folyamán!

hirdetés
Az elmúlt év legstílusosabb sztárjai

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók szépséges sztárja 2014-ben is számtalan alkalommal jelent meg olyan hivatalos eseményeken, mint például legújabb filmjének, a Kamuzsaruknak premierjei - New Yorkban egy fekete, virágmintás J. Mendel-minit viselt, Los Angelesben pedig egy tarka Zuhair Muradot -; a Michael Kors rendezvényén, melyen Claiborne Swanson Frank portrékönyvét, a Young Hollywoodot mutatták be, itt természetesen egy Micahel Kors-darabban jelent meg; a Gianvito Rossi x MyTheresa ebédjén elegán és letisztult Blumarine-ben tündökölt, a People’s Choice Awardson egy Jenny Packham által megálmodott fekete, hosszú ujjú darabot viselt; a The CW upfrontján pedig Alberta Ferrettiben mutatkozott.

Ezek mellett részt vett még a Bulgari koktélpartiján egy hosszú Elie Saab-estélyiben; az Art of Elysium Heaven Gálán, ahol Emilio Pucci narancssárga kreálmányában pompázott; a LUX promóeseményén egy mesés Tadashi Shoji által megalkotott ruhát vett fel, a World Music Awardson arany Jenny Packhamben lejtett végig a vörös szőnyegen; Elie Saab őszi bemutatóján magától értetődően a libanoni dizájner alkotásában ragyogott, míg az MTV Video Music Awardson Zuhair Murad dögös, piros-fekete csodáját viselte.

Blake Lively

A szőkeséget év elején láthattuk a CFDA Fashion Awardson, a Cannes-i Filmfesztiválon és a Met Gálán is, ahol lenyűgöző Gucci Première-darabokban és egy Michael Kors-kreációban lépett a villogó vakuk kereszttüzébe. Majd várandóssága bejelentése után sem kuksolt otthon, ugyanis számtalanszor lépett a nyilvánosság elé, kerekedő pocakját pedig remekül kiemelte a L’Oreal Paris kilencedik alkalommal megrendezett Women Of Worth ünnepségén egy Kaufmanfranco-estélyien és az Angel Ballon is a Guccitól kölcsönzött ruhájában.

Emma Watson

A brit színésznő tavaly megjelent filmje, a Noé kapcsán rengeteg eseményre hivatalos volt, a premiervetítéseken például Wes Gordon, Ralph Lauren, Oscar de la Renta és J. Mendel által megálmodott költeményekben is pompázott. Ezek mellett pedig az InStyle és a Warner Bros. Golden Globe-os partiján is megjelent egy Theory márkájú darabban, az Oscaron egy Vera Wangben, a British Fashion Awardson egy Misha Nonoo-t viselt, a HeForShe kampány rendezvényén pedig egy Christian Dior és BOSS összeállításban mutatkozott.

Jessica Chastain

A 37 éves színésznő is számtalanszor varázsolt el bennünket, többek között a Cannes-i Filmfesztiválon viselt Alexander McQueen-minijében és csodaszép kék Atelier Versace-estélyijében, a San Sebastian Filmfesztiválon pedig egy Oscar de la Renta- és egy Michael Kors-koktélruhában is sziporkázott. A Csillagok között című film londoni premierje alkalmával egy lazacszínű Saint Laurent által tervezett darabban állt a nagyvilág elé, míg a Los Angeles-i bemutató alkalmával egy fekete Givenchy Haute Couture-ban.

Beyoncé

A 33 éves énekesnő szokásához híven tavaly is temérdek dögös szerelésben mutatkozott. Köztük volt a Brit Awardson viselt csillogó Vrettos Vrettakos Couture és az MTV Video Music Awardson bemutatott majdhogynem feketébe áthajló méregzöld Nicolas Jebran Couture és a vörös Zuhair Murad, valamint a grammys, hófehér Michael Costello-darab is. Továbbá a Topshop Topman New York-i nyitóceremóniájára választott fekete Topshop-minije, a DirecTV Super Saturday Nighton rajta látott lenyűgöző Roberto Cavalli-kreálmány, a Chime for Change egyéves évfordulóján viselt fehér színű Gucci-kezeslábasa és a Billboard Women In Music ebédjére felvett Haute Hippie-minije is mind megért egy misét.

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja 2014-ben is minden alkalommal vidámságot hozott a vörös szőnyegre bohókás és színes összeállításaival, azonban ha az alkalom megkívánta, komolyabb színekben és fazonokban is hódított. A People's Choice Awardson például egy élénk mintázatú, ugyanakkor elegáns Gabriela Cadena-ruhában mutatkozott; míg a Pretty Little Liars szezonzárójának vetítésén egy letisztult Stella McCartney-darabban pózolt a fotósoknak; addig a Billboard Music Awardson már egy igazi fiatalos és sokszínű Alex Perry-kreációt húzott. A sorozatának 100. epizódját ünneplő eseményre egy kétrészes Tanya Taylor-szettre esett a választása, az American Rag All Access nevezetű kampányának bemutatójára pedig természetesen egy, a márka nevét viselő, bohó kezeslábasba bújt bele.

Az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén egy fekete-pink mintázatú Oscar de la Rentában köszöntötte a sztárokat, az American Music Awardson pedig már egy kicsit sötétebbre vette a figurát Vera Wang-minijével, a CMA Awardson viszont Romona Keveza dögös vörös esélyijére esett választása. A PaleyFesten egy kétrészes babakék és fekete Tibi-összeállításban tett jelenést, a Radio Disney Music Awardson pedig jókedvet varázsolt Haute Hippie-outfitjével.

Vanessa Hudgens

A 26 éves színésznő sem okozott csalódást a tavalyi év folyamán, elég csak megemlítenünk az InStyle és a Warner Bros Golden Globe-os partiján viselt angyali Giorgio Armani-ruháját; a Gimme Shelter párizsi premierjére felvett Naeem Khan-darabot; a Young Hollywood Awards-os bohókás Bongo-szettjét; a Gimme Shelter New York-i bemutatóján magára öltött csodás Monique Lhuillier-tüllestélyit; Global Green USA tizedik évfordulós gáláján bemutatott zöld Diane von Furstenberg-ruhát; a hetedik Hollywood Domino and Bovet 1822 Gálára felvett csábító Jenny Packham-kreációt vagy azt a pántnélküli, Philosophy-alkotást, amiben Elton John AIDS alapítványának Oscar partiján volt látható.

Elizabeth Banks

Az éhezők viadala Effie Trinketje a való életben is szereti a vidám és színpompás ruhakölteményeket, így nem okozott csalódást A kiválasztott első részének londoni premierjén ezzel a ragyogó Elie Saab Couture-ral és a berlini konferencián viselt piros Saint Laurent-darabbal. Az Elle 21. alkalommal megrendezett Women In Hollywood nevezetű ünnepségén egy pink virágokkal díszített Michael Kors-miniruhában tette tiszteletét, az Extra című műsorban pedig szintén egy virágos koktélruhában volt látható, mely azonban ezúttal Alexander McQueen kezének munkáját dicsérte. A Todaly Show-ban szintén pirosra esett a választása, ám ezúttal egy Roland Mouret-minire, Alex Prager Face In The Crowd nevet viselő fotókiállításának bemutatójára pedig egy fekete-fehér Yigal Azrouël-kreációban látogatott el.

Selena Gomez

A 22 éves színész-énekesnő főként pirosban, bíborban, feketében és más halványabb színű kreációkat részesített előnyben 2014-ben. A We Day California rendezvényen piros nadrágkosztümöt, az Emmy-jelölteket bejelentő ünnepélyen pedig ugyanilyen színben pompázó kezeslábast húzott; míg a Met Gálán és az iHeartRadio Music Awardson lenyűgöző, bíborszínű Diane von Furstenberg és Cushnie Et Ochs márkát viselő darabokban volt látható; a Versace Milánói Divathéten rendezett show-ján és a Leonardo DiCaprio Alapítvány gáláján pedig dögös, fekete Versacében és Christian Diorban mutatkozott; addig az American Music Awardson egy varázslatos Giorgio Armani-költeményben lépett színpadra, az LACMA Art + Film Gálán pedig szürke Gucci-estélyiben lejtett végig a fekete szőnyegen.

Taylor Swift

Az egykori country-csillag stílusa nem csak zeneileg ment keresztül nagy változáson, hanem öltözködése terén is, de határozottan a jó irányba, elég csak végignézni az elmúlt évben viselt outfitjein. A Golden Globe Awardson egy csodás pink-fekete Carolina Herrera-estélyit viselt; a Met Gálán egy halványrózsaszín, a The Weinstein Company Oscar partiján pedig egy hófehér Oscar de la Rentában ragyogott. A Z100 által rendezett Jingle Ballon bíborszínű Reem Acra-ruhájával varázsolta el a nagyközönséget; a Teen Choice Awardson kétrészes, világoszöld Novis-szettjével; az American Music Awardson dögös, pántnélküli, mentazöld Michael Kors-estélyijével; a Vanity Fair Oscar partiján végzetasszonyát idéző Julien Macdonald által tervezett dresszével; a KIIS FM Jingle Ballján pedig bájos fekete-arany Romona Keveza-koktélruhájával tűnt ki a tömegből.

A Billboard Women In Music nevet viselő eseményén egy fekete-fehér Oscar de la Renta által megálmodott kreációt viselt; az ACM Awardson szintén ebben a színösszeállításban tündökölt, ám ezúttal egy dögös J. Mendel-alkotásban. Az emlékek őre című sci-fi-dráma New York-i premierjén egy bájos Monique Lhuillier-darabban lejtett végig a vörös szőnyegen; az iHeart Radio Music Fesztiválon Calvin Kleinra esett választása, a Victoria’s Secret Fashion Show-n pedig két összeállításban is pompázott: egy J. Mendel-miniben és egy Zuhair Murad Couture-ban.

Demi Lovato

A színésznői karrierjét kicsit háttérbe szorító énekesnő majdhogynem frizuráját is olyan gyakorisággal váltogatja, mint ruháit a hivatalos események alkalmával. Az MTV Video Music Awardsra például egy vadító, piros Lanvin-kreációban érkezett, ezzel ellentétben a Teen Choice Awardson már egy hófehér Elisabetta Franchi-miniben lépdelt végig a kék szőnyegen. A Vevo CERTIFIED SuperFanFestre mutatós pink Philip Armstrong-szettet választott, a Cosmopolitan Fun Fearless Latina Awardsra pedig egy fekete-citromsárga Fausto Puglisi-koktélruhába bújt bele.

Scarlett Johansson

A színésznő az Amerika kapitány: A tél katonája Los Angeles-i premierjén egy csinos, fekete-fehér Armani Privé-összeállításban varázsolta el a közönséget. Cesar Film Awardsra egy Christian Dior-nadrágkosztümöt húzott, az Amerika kapitány második részének pekingi bemutatójára egy Antonio Berardi által megálmodott miniruhára esett választása; a Sandy hurrikán hőseinek rendezett eseményre egy kék-fekete Proenza Schouler-dresszben érkezett; A tél katonájának párizsi debütálása alkalmával piros Michael Kors-nadrágkosztümbe bújt, a londoni premierre pedig vörös Vivienne Westwood kezeinek munkáját dicsérő ruhában érkezett.

Emily Blunt

A brit színésznő igen sikeres évet tudhat maga mögött, ezt pedig számtalan alkalommal megkoronázta szemet kápráztató ruhakölteményekkel is. A 11. Dubai Filmfesztivál nyitóestjén egy mesés, kétrészes, citromsárga Zuhair Murad-összeállításban tündökölt; a Hamilton Behind The Camera Awardsra egy halványrózsaszín Jenny Packham-dresszet választott; az Academy Of Motion Picture Arts And Sciences’ Governors Awardson egy pink, virágmintás felsőrésszel tarkított Michael Kors-darabban lépett a vörös szőnyegre, az IWC Filmmakers Awardson pedig egy, a Lanvin márkáját viselő estélyiben mutatkozott.

A Vadregény világpremierjére egy igazán különleges Dolce & Gabbana mellett döntött; A holnap határa londoni bemutatóján egy tarka Osman-ruhában állt a villogó vakuk kereszttüzébe, a New York-i debütálás alkalmával pedig egy piros Prada-kreációban nyűgözte le a nagyközönséget; a BFI London Filmfesztivál IWC gálavacsorájára pedig egy barackszínű és fehér Roland Mouret által tervezett ruhába bújt.

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadalának főhősnője nem esett túlzásokba 2014-ben, már ami ruhaválasztásait illeti, ugyanis a legtöbb alkalommal a fehér szín mellett döntött, máskor pedig szürkében vagy feketében mutatkozott. A Golden Globe-on viselt Christian Dior Couture-ruhája például sokáig szóbeszéd tárgya volt, de A kiválasztott első részének premierjei alkalmával is fehér, a leggyakrabban Dior-kreációkban pompázott, az egyik after partin viszont egy David Koma által tervezett darabban lépett a vörös szőnyegre. Az Elle 21. alkalommal megrendezett Women In Hollywood ünnepségére egy szintén fehér színű Oscar de la Renta-miniben érkezett, viszont a Vanity Fair Oscar partijára már egy szürke, metálosan csillogó Tom Ford-dressz mellett voksolt, a Serena London Filmfesztiválon való vetítésén pedig már egy fekete Christian Diorban mutatkozott.

Anna Kendrick

Az ifjú színésznőt sem kellett nélkülöznünk tavaly a legtöbb hivatalos rendezvényről, így részt vett a Sundance Filmfesztiválon Happy Christmas című filmjének premierje kapcsán egy laza, Markus Lupfer-szerelésben; a Vadregény londoni vetítésén, ahol egy tematikus, rókákkal díszített zöld, Dolce & Gabbana-darabban mutatkozott; a Met Gálán, ahova fekete-fehér J. Mendelben érkezett; a Claridge’s és a Dolce And Gabbana karácsonyi teapartiján természetesen egy piros, Dolce & Gabbana-kreációban; a Burt's Bees Hive With Heart kampányának rendezvényén, ahol ismételten J. Mendelben jelent meg és a Grammy Awardsról sem maradhatott le, ahol egy dögös Azzaro-alkotásban állt a vörös szőnyegre.

A Film Independent Spirit Awardsra egy fehér, kék csíkkal feldobott Christian Dior-dresszt választott; a Vanity Fair Oscar partijára ismét szexire vette a figurá az Atelier Versace nevét viselő ruhájával; a Vadregény világpremierjére kicsit egy visszafogottabb, fekete-fehér Narciso Rodriguez-estélyit húzott; a UNICEF Ballra Reem Acrába bújt; a British Fashion Awardsra Victoria Beckham rózsaszín, pántnélküli ruhakölteménye mellett tette le voksát; a The Last Five Years Torontói Filmfesztiválon való bemutatóján pedig egy Kaufmanfranco-darabban tűnt fel.

Angelina Jolie

A tavaly rendezőként is újra bemutatkozó színésznő sem hazudtolta meg magát például a Demóna világpremierjén és a Hollywood Film Awardson sem, ahol egyszerű, ám annál nagyszerűbb fekete Atelier Versace-estélyikben állt a nagyközönség elé; vagy a Rendíthetetlen sydneyi bemutatóján viselt csodás Gucci Première-ruhájával; az Oscarra választott Elie Saab Couture-jával és a Global Summit To End Sexual Violence In Conflict nevet viselő rendezvény második napjára magára öltött Saint Laurent-nadrágkosztümjével.

A Demóna japán, londoni és a Rendíthetetlen sydneyi bemutatóján rajta látott Atelier Versace-kreációkban is elvarázsolta a nagyközönséget; valamint a Global Summit to End Sexual Violence in Conflict eseményre kiválasztott elegáns, fehér Michael Kors-összeállításával és a BAFTA-n magára öltött Saint Laurent-szettjével is nagyot aratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek