Starity

Niall Horan nem hagyja ott a One Directiont

2015. január 04. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint az ír szépfiú kilép bandájából, ez azonban nem bizonyult igaznak.

hirdetés
Niall Horan nem hagyja ott a One Directiont

December utolsó napjaiban lehetett arról olvasni az interneten mindenfelé, hogy Niall Horan rövidesen ki fog lépni napjaink egyik legnépszerűbb és legsikeresebb bandájából, a One Directionből. A rajongók többsége rögtön kétségbe esett, voltak azonban olyanok is, akik nem hittek a pletykáknak és úgy tűnik, nekik volt igazuk.

A Columbia Records szóvivője ugyanis tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta a Billboardnak, hogy semmi igazságalapja nincs ezen híreszteléseknek. Később természetesen azon oldalak is, amelyekről útnak indult a pletyka, megcáfolták a hírt, mondván, feltörték oldalaikat.

A hackertámadás pedig az utóbbi időben történt botrányok után nem is lenne túl meglepő, elég csak megemlíteni a Sonyt ért ostromot, amelynek a One Direction is részese volt, vagy éppen azt az esetet, amikor több tucat híres színésznő és énekesnő keveredett bajba meztelen képeik miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek