Starity

Hangyányi videó érkezett a Hangyához

2015. január 05. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban egy 18 másodperces szösszenettel örvendeztette meg a képregényfanokat a Marvel.

hirdetés
Hangyányi videó érkezett a Hangyához

Az új év érkeztével napvilágot láttak a Peyton Reed által rendezett új Marvel-film, az Ant-Man, azaz a Hangya első jelenetei is, egy mindössze 18 másodperces videóban. A Paul Rudd főszereplésével készült akció-sci-fi a különleges képességekkel megáldott Scott Lang történetét meséli el, aki képes apróvá változni, ezzel egy időben azonban megnövelni erejét is.

Rudd mellett feltűnik még a produkcióban  Evangeline Lilly, Judy Greer, Michael Douglas, Martin Donovan, T.I., Bobby Cannavale, Hayley Atwell, Corey Stoll, Michael Peña, és Jordi Mollà. Az amerikai premiert július 17-re tűzték ki, arról azonban egyelőre még nincs hír, hogy hazánkban mikor kerül a mozik műsorának kínálatába.

A rajongóknak viszont örömhír, hogy a holnapi napon, január 6-án debütál az első hivatalos előzetes is a tengerentúlon, az ABC nevezetű csatornán, méghozzá az Agent Carter című sorozat kétórás első része során és biztosak vagyunk benne, hogy ezt követően rövid időn belül az internetre is felkerül a trailer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek