Starity

Összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis?

2015. január 05. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy esély van rá, hogy már házaspárként köszöntötte a két színész az újévet.

hirdetés
Összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis?
Fotó: Stephen Dunn/Getty Images

Január elsején köszöntötte rajongóit Ashton Kutcher a Facebook-oldalán egy fotóval, melyen a következő felirat látható a homokba írva: Boldog újévet! - Kutcherék.

A kép láttán a legtöbben rögtön arról kezdtek találgatni, hogy a Két pasi - meg egy kicsi 36 éves sztárja talán végre feleségül vette gyermeke édesanyját, Mila Kunist és számtalan hírportál már tényként is közölte a hírt. Az esetleges esküvőről azonban még mindig nem látott napvilágot semmi konkrét dolog és a páros szóvivője sem nyilatkozott még arról, hogy van-e valóságalapja a pletykáknak.


Fotó: Facebook/Ashton Kutcher

Ashton és a 31 éves színésznő 2012 áprilisa óta alkot egy párt, tavaly márciusban pedig először eljegyzésüket jelentették be, majd néhány nappal később elárulták, hogy első közös gyermekük is úton van. Szeptember 30-án jött világra kislányuk, aki a Wyatt Isabelle Kutcher nevet kapta és egyébként az sem okozna túl nagy meglepetést, ha titkos esküvőjüknek híre beigazolódna, ugyanis Mila W magazinnak adott interjújában elárulta, hogy nem áll szándékában hetedhét országra szóló lakodalmat csapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek