Starity

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds kisbabája!

2015. január 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év első napján látott napvilágot Blake Lively és Ryan Reynolds első gyermeke.

hirdetés
Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds kisbabája!

Nagy volt a csend az utóbbi napokban a Reynolds család háza táján, ami nem is csoda, hiszen Blake Lively szilveszterkor kezdett vajúdni és az év első napján adott életet első gyermeküknek, ám arra egyelőre még nem derült fény, hogy milyen nemű a kicsi, ugyanis a színészpáros mindvégig titokban tartotta ezt az információt.

Egy, a családhoz közel álló forrás megerősítette, hogy a kicsi ugyan korábban érkezett a vártnál, de ő is és anyukája is jól vannak. A baba kicsit korábban érkezett, de mindenki nagyon boldog és egészséges - nyilatkozta a barát az Us Weeklynek.

Blake és Ryan pedig azt is elárulta korábban, hogy nagy családot szeretnének, így amilyen hamar csak lehet, követi majd egy kistestvér is a csöppséget. Nagyon izgatottak és boldogok a kicsi miatt. Blake nagyon csinos volt a terhesség alatt és könnyen viselte azt, így nem is meglepő, hogy mihamarabb szeretne majd ismét teherbe esni - nyilatkozta egy forrás az E! Newsnak.

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek