Starity

Katy Perry ki fogja cikizni Taylor Swiftet?

2015. január 08. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint az énekesnő a Super Bowl-os félidei fellépése alkalmával tervez beszólni az egykori country-csillagnak.

hirdetés
Katy Perry ki fogja cikizni Taylor Swiftet?

Bruno Mars hatalmasat aratott fellépésével a tavalyi Super Bowlon, így sokan úgy vélték, a szervezőknek fel kötniük a gatyájukat, hogy kit is választanak az idei évre, ők azonban kiállták a próbát, ugyanis a mindig óriási és látványos show-t csináló Katy Perry mellett döntöttek. A hírt tavaly októberben jelentették be, majd novemberben már meg is jelent az első reklám, most pedig egy újabb részlet látott napvilágot a fellépéssel kapcsolatban a HollywoodLife-nak köszönhetően.

Arról számolt be ugyanis nemrégiben az oldal, hogy a 30 éves énekesnő azt tervezi, megmutatja a zeneipart jelenleg uraló Taylor Swiftnek, hogy ki is áll a ranglétra tetején. Katy jelenleg teljesen ráállt a próbákra a Super Bowlon történő fellépése miatt, azt akarja, hogy olyan legyen, mintha egy hatalmas buli és valami olyan, amire örökké emlékezni fogunk. Példát akar statuálni az előadásával és megmutatni, hogy ő a legnagyobb előadónő a világon, és meg akarja mutatni mindenkinek, köztük Taylornak is, hogy mégis kivel áll szemben. Katy szemszögéből nézve, senki sem tud versenyezni vele az ő szintjén - árulta el a forrás.

A két énekesnőről köztudott, hogy gyakran civakodnak és nem kevés konfliktus volt már közöttük az elmúlt évek során annak ellenére, hogy hivatalos eseményeken gyakran fotózkodnak és bolondoznak együtt, mintha öribarik lennének. De vajon mit is fog pontosan tenni Katy?

Valami olyan fog csinálni a színpadon az előadása közben, ami egyenesen Taylor felé fog irányulni. Még dolgozik rajta, hogy vizuális vagy lírai legyen a rajtaütés - zárta mondandóját a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek