Starity

Zendaya azt szeretné, ha érettebbként kezelnék

2015. január 09. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Vogue címlapján pózol a fiatal színész-énekesnő, aki nem csak a fiatal lányokat szeretné meghódítani.

hirdetés
Zendaya azt szeretné, ha érettebbként kezelnék
Fotó: Teen Vogue

A Teen Vogue 2015-ös februári címlapján pózol a 18 éves Zendaya Coleman, így a megszokott módon a fotósorozat - mellyel  inkább a minimalista stílusra mentek, ugyanis szinte alig visel sminket - mellé készült vele egy interjú is, mely során számos érdekességet elárult, kezdve azzal, hogy vadonatúj Disney-sorozata, a K.C. Undercover teljesen más címen futott volna, azonban az ő kérésére módosították az eredeti nevet.

Úgy volt, hogy Super Awesome Katy címen fog futni, de megváltoztattam. Nem úgy nézek ki, mint egy Katy és azt akartam, hogy kicsit érettebb legyen. Nem volt éppenséggel megfelelő ahhoz a korosztályhoz, amit most próbálok elérni - árulta el a fiatal énekes-színésznő.

Bár 2013-ban kiadta debütáló nagylemezét, a színészkedés is ugyanolyan fontos maradt számára és nem áll szándékában parkolópályára rakni karrierjét a zene miatt, így azon ügyködik jelenleg, hogy az idősebb korosztályt is meghódítsa, ám a rajongótáborának többségét alkotó fiatal lányoknak sem szeretne csalódást okozni.

Hát, a rajongótáboromnak legnagyobb részét fiatal lányok alkotják és nem akarom elhagyni ezt a világot örökre. Ugyanakkor meg szeretném hódítani a 13 évnél fiatalabbakat és a tinédzsereket is. Sok főiskolás és egyetemista nézi a Disney Csatornát a koliszobájában egyébként.

Zendaya a beszélgetés során gyermekkoráról is mesélt és kiderült, hogy egyáltalán nem volt olyan, mint a kortársai: Amikor fiatalabb voltam, a szüleimnek a félénk gyerekekről szóló szemináriumra kellett menniük. Mindig is a művészetek voltak a szenvedélyeim. Egy olyan furcsa 8 éves voltam, aki odáig volt Shakespeare-ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek