Starity

Photoshopolt Justin Bieber Calvin Klein-kampánya

2015. január 09. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Villámgyorsan bejárta az internetet Justin Bieber retusálatlan Calvin Klein-kampányfotója, amin a kelleténél több utómunkálatot végeztek.

hirdetés
Photoshopolt Justin Bieber Calvin Klein-kampánya

A TMZ és a BreatheHeavy birtokába került néhány retusálatlan Justin Bieber-fotó a Calvin Klein-kampányból, aminek a napokban lett az arca a fiatal énekes. A rajongók természetesen imádták a sorozatot, és a kanadai sztár sok új női rajongót is szerzett magának, de olyanok is akadtak szép számmal, akik nem értettek egyet a választással.

Az előkerült képeken láthatjuk, hogy Justin izomzatát rendesen megnövelték, és a nadrágját sem felejtették el kitömni, emellett a hasizma is kisebb átalakuláson ment át – azonban erre már a hivatalos kampányvideóban is felfigyelhettek a nézők.

Justin a rajongói szerint még így is jól néz ki, és azzal védekeznek, hogy mindenkin végeznek utómunkálatokat. Bieber még nem kommentálta az esetet, elmondása szerint ő keményen megdolgozott azért, hogy a végeredmény magáért beszéljen.


Photoshop előtt és után | Fotó: BreatheHeavy.com


Photoshop előtt és után | Fotó: TMZ

 

Exclusive: @JustinBieber’s unretouched @CalvinKlein photo #BreatheHeavy #MyCalvins

A video posted by BreatheHeavy.com (@breatheheavycom) on Jan 8, 2015 at 1:19pm PST

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek