Starity

A Davichi Budapestre látogatott

2015. január 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai duó a napokban látogatott el kis hazánkba, ahol nem csak fotózást tartottak, hanem új videoklipjük egyes jeleneteit is itt vették fel.

hirdetés
A Davichi Budapestre látogatott

Január 8-án a duó egyik tagja, Kang Min Kyung töltött fel egy képet Instagram-oldalára, ahol a háttérben a Lánc-híd is látható. A lányok legújabb klipjük és albumuk kapcsán látogattak Budapestre, ugyanis új zenei videójuk több jelenetét is itt vették fel, valamint a január 21-én megjelenő új albumukhoz is készült itt kép.

A visszatérésük előkészületei mellett pedig a 1st Look magazinnak is Budapest különböző helyszínein álltak modellt, ami ezekben a fagyos napokban igazán nehéz lehetett. A képek a magazin februári számához készültek, egypárat viszont már nyilvánosságra is hoztak, a lányok pedig a tőlük már megszokott letisztult, érett, nőies stílust sugallják a képeken.

A 1st Look által készített fotók viszont nem csak a magazinban fognak megjelenni, ugyanis többet felhasználnak majd a lemezükhöz is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek