Starity

Új albumot ígér Lana Del Rey

2015. január 09. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 termékeny évnek ígérkezik lemezkiadások terén: sok egyéb előadó és együttes mellett Lana Del Rey is új koronggal készül.

hirdetés
Új albumot ígér Lana Del Rey

2014 kissé sietős és zsúfolt év volt a zeneiparban (is), és ez alól a pár éve felfedezett Lana Del Rey sem volt kivétel, aki legtöbb kollégájához hasonlóan mind a zenéje, mind egyéb tevékenységei által hallatott magáról idén.

A ballépések, csalódások sem voltak idegenek számára, hiszen bizonyos fotók miatt perelték; hiába jegyezte el titokban Barrie-James O'Neill, a szakítást már nem sikerült ilyen diszkréten kezelni; ráadásul elérte azt a pontot az énekesnő, mikor annyira elege lett mindenből, hogy azt nyilatkozta a Guardian riportjában, hogy meg akar halni.

De a negatív élményeket bőven ellensúlyozzák az elmúlt évben aratott sikerei: hangja felkerült a Demóna soundtrackjére, ingyen fellépést tartott a Kardashian-West esküvőn, és nem mellesleg új lemezt adott ki, amely aranyminősítést szerzett, és meglehetősen nagy sikert aratott. Az albumról folyamatosan kerültek nyilvánosságra a dalok és klipek egészen augusztusig, de ezzel nem ért véget semmi, ugyanis azóta is folyt a munka, és nemrég kiderült, hogy Lana idén is új koronggal készül.

Az új albumnak már a nevét is ismerjük, ami Lana Del Reyhez méltóan cseppet sem átlagos; a Honeymoon, azaz Nászút címet viseli. Eddig nyolc szám szerepel a listán, de az énekesnő elmondása szerint ez még csak kezdeti stádium, szóval remélhetőleg lesz ennél több is. Miután felreppent az új korong híre, elég hamar megerősítették, azonban szólnak pletykák egy év végi, vagy 2016-os világ körüli turnéról is, erről viszont még nem tudhatjuk valós-e, avagy csak feltételezés.

De nem csak Lana készül új dalokkal az idén, állítólag új lemezre szánta el magát többek között Avril Lavigne, Rita Ora, Kelly Clarkson, a Fall Out Boy, az Imagine Dragons, a Coldplay, Marina and the Diamonds, Kanye West, Demi Lovato, Selena Gomez és idén talán Miley Cyrus is felmutat valami mást a botrányain kívül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek