Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. január 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 még több celebfotót tartogat, hiszen az Instagram képmegosztó egyre nagyobb teret foglal el. Nézzük az új év eddigi legjobb képeit!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adriana Lima új fotósorozatot mutatott be

A VS-angyal még mindig a legnépszerűbb modellek közé tartozik bájos arca és hibátlan alakja miatt. Adrianának nem pihenéssel indul az új év, hanem munkával, ráadásul remekül néz ki a megosztott képen.

Kim és Kanye randizott

Ki mondta, hogy a házastársaknak nincs szükségük egy kis romantikus időre kettesben? A fiatal anyuka, Kim, és a népszerű Kanye West egy meghitt vacsorán voltak, ahol természetesen nem tudták elkerülni az őket üldöző paparazzikat.

Selena Gomez a stúdióból jelentkezett

Titkos projekten dolgozik a fiatal tehetség? Az énekesnő For You albuma nem is olyan régen került a boltok polcaira, ami tartalmazza a népszerű Heart Wants What It Wants című dalt, Selena tegnap mégis késő este jelentkezett a stúdióból és csigázta fel a rajongóit.

Rita Ora szörfözött

A brit énekesnő meglovagolta a hullámokat, miközben az Adidas új úszódresszét reklámozta Kaliforniában. Kíváncsiak lennénk Rita szörfképességére élesben!

Adam Lambert Velencében indította az új esztendőt

A sikeres újévi fellépése után, mielőtt január végén ismét turnéra indulna a Queennel, Olaszországban kapcsolódott ki Adam Lambert néhány barátjával. Az énekes először Torinóban járt, majd átutazott Velencébe, ahonnan megannyi képet posztolt, így biztosra vehetjük, hogy tetszett neki a város.

Lady Gaga kiskutyájával ünnepelt a backstage-ben

Gaga még a backstage-be is magával viszi kedvencét, aki szemmel láthatóan szeret a szörnyanya közelében lenni. Az énekesnő büszkén pötyögött arról, hogy uszálya tökéletes fekvőhely a kiskutyája számára.

Sky Ferreira megmutatta, hogy tölti a péntek estét

Az egyre nagyobb figyelemnek örvendő Sky egy tökéletes selfie-t posztolt Instagram-oldalán követőinek, akik nagy örömmel fogadták ezt. Külön piros pont, hogy az énekesnő sminkje egyszerűen hibátlan.

Nicki Minaj a fürdőszobából jelentkezett

Fürdőszobás selfie-t készített a rapper, amin több, mint furcsa arcot vág. Ez természetesen nem állította meg a rajongóit, és közel 50 ezer like-ot kapott rá.

Emma Roberts élvezi a hóesést

A színésznő háza tájékán már beköszöntött a tél, aminek ő egyértelműen örül. Instagram-oldalán a hóesésből jelentkezett követőinek, miközben barátnőjével szórakoztak kicsit.

A One Direction már készül a turnéra

Az On The Road Again turnéja a One Directionnek Bécsbe is ellátogat, és a fiúk már lázasan készülnek az új dalokkal és show-val. A dallista egyelőre még meglepetés, de hamarosan kiderül, mit ad elő az öt brit énekes, hiszen a turné február 7-én veszi kezdetét, összesen 81 állomással.

Lea Michele a szaunázott

A színész-énekesnő pörgős évet zárhatott maga mögött, hiszen megjelent az első stúdióalbuma, emellett pedig leforgatták a Glee záró, 6. évadát. Így nem meglepő, hogy Lea most élvezi barátjával a megérdemelt pihenést, Los Angeles-i házában.

Paris Hilton új kiskutyát vásárolt

Új családtaggal bővült az örökösnő otthona, hiszen egy extra-pici kutyát vásárolt. Paris híres a megvásárolt, majd „eldobott” háziállatairól, így reméljük, ez a fehér szőrgolyó ezúttal szerető kezekbe került.

Katy Perry a Cover Girl forgatásán

2015-ben is Katy Perry lesz a Cover Girl reklámarca, és már le is zajlott az első forgatás a világhíres énekesnővel. Katy egészen új arcát mutatta be, és egyszerűen gyönyörű ezzel a sminkkel. A stylistok remek munkát végeztek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek