Starity

Nicole Kidman imádja a kígyókat

2015. január 10. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman Conan műsorában árulta el, hogy odavan a csúszómászókért, ám tavaly sajnos hanyagolnia kellett őket halloweeni partijáról, mert lányai félnek tőlük.

hirdetés
Nicole Kidman imádja a kígyókat

Ki hitte volna, hogy Nicole Kidman oda lenne a sokak által undorítónak titulált csúszómászókért? A Paddington színésznője elmondta, hogy nem csak távolról szereti őket nézegetni, hanem előszeretettel szállítat néhányat az általa szervezett partikra.

Keith Urban felesége Connan műsorába látogatott el, ahol elmondta, hogy tavalyi Halloween-partiján le kellett mondania a kígyókról, gyerekei érdekében: Már volt, hogy kígyók voltak a partijaimon, de tavaly le kellett mondanom róluk Halloweenkor, mert a gyerekek félnek tőlük.

Nem is csoda, hogy a vörös ciklon nem fél ezen fajta teremtményektől, hiszen már kiskorában egy mérges pók boldog tulajdonosa volt. Házi kedvence az úszómedencéjükben élt, azóta pedig Nicole amikor csak medencébe mászik, mindig megvizsgálja, hogy nem lakozik-e bent valamilyen állat.

Mikor gyerek voltam egy pókot tartottam házi kedvencként, és funnel-webnek hívták őt. Aranyos teremtmény volt, és buborékban élt a medencénkben, azóta is mindig megvizsgálom a medencéket, mielőtt belemegyek – mesélte Nicole.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek