Starity

A filmvásznakat is meghódítja a Trónok harca

2015. január 11. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utolsó két rész mellett fogják bemutatni az HBO népszerű sorozatának új évadához készült előzetest január végén IMAX-ben.

hirdetés
A filmvásznakat is meghódítja a Trónok harca

A napokban izgalmas hírekkel szolgáltak a Trónok harca készítői a rajongóknak, ugyanis kiderült, hogy január 23-tól kezdve egy héten keresztül 150 IMAX moziban vetítik le a negyedik évad utolsó két epizódját, a különleges vetítés ideje alatt pedig a fanok megtekinthetik az ötödik szezon legelső jeleneteit is az exkluzív előzetesnek köszönhetően.

Nem túl meglepő, hogy az HBO fejesei áldásukat adták erre a nem mindennapi ötletre, ugyanis az elmúlt évad epizódjai tartották a nézettségi szintet, mivel körülbelül 19 millióan voltak kíváncsiak az összes levetített részre, ráadásul a szezonzárót, a The Childrent még Emmy-díjra is jelölték, ezzel a csatorna eddigi legsikeresebb és legnépszerűbb sorozatává kinőve magát.

A ragyogó operatőri munka és a sorozat hatalmas népszerűsége tökéletes az IMAX-formátumhoz. Mindig nyitottak vagyunk arra, hogy új és izgalmas módokat keressünk a rajongók számára, hogy még jobban át tudják élni a show-t és ennek a két kulcsfontosságú epizódnak, valamint az előzetesnek a megtekintése egy ilyen lenyűgöző platformon, egy hatalmas esemény - nyilatkozta az HBO marketingfelelőse, Pamela Levine.

Az IMAX vállalatának ügyvezető alelnöke, Greg Foster továbbá elárulta, hogy véleményük szerint jelenleg nincs olyan sorozat, ami jobban beillene a mozikomplexum repertoárjába, mint a Trónok harca, így boldogsággal tölti el őket, hogy az HBO sikerprodukciója lehet az első széria, ami IMAX-ben is megtekinthető.

Nem sokkal ezen hír bejelentése után pedig nyilvánosságra hozták az ötödik éved premierdátumát is. A rajongók eddig is sejtették már, hogy áprilisban térnek vissza kedvenceik az HBO képernyőjére, szimatuk pedig nem csalt, ugyanis április 12. lesz a nagy nap, amikor debütál a soron következő szezon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek