Starity

Majdnem megmutatta férfiasságát Bradley Cooper

2015. január 10. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A W magazinnak pózolt nemrégiben a színész, a fotózás során pedig csak egy nadrágot maga elé tartva takarta el magát.

hirdetés
Majdnem megmutatta férfiasságát Bradley Cooper
Fotó: Munawar Hosain

Nem zajlott eseménytelenül Bradley Cooper számára a 2014-es év és idén sem fog unatkozni, így egyáltalán nem meglepő, hogy a népszerű W nevezetű magazin 2015-ös februári számában is helyet kapott, mely az elmúlt év legkiemelkedőbb teljesítményű színészeit vonultatja fel.

A 40 éves színészt a hazánkban február 19-én megjelenő életrajzi drámában, az Amerikai mesterlövészben nyújtott alakítása kapcsán válogatták be a legjobbak közé, ez alkalomból pedig készült róla egy igazán művészi fotósorozat és egy interjú is.

Volt néhány előnyöm azzal kapcsolatban, hogy filmet készítsünk az iraki háborúról. Az USO-utazásaim során voltam a semmi közepén lévő bázisokon, ellenséges területen. A katonákkal voltam a laktanyákon és nagyon átéreztem az egész helyzetet. És furcsamód, tapasztalatot is szereztem, amiért az A csapatban kezdtem. Megtanultam, hogyan kell lőni arra a filmre. Miután leforgattuk, egy M4-est fogva a kezemben olyan kényelmesen éreztem magam, mintha egy teniszütőt tartanék - osztotta meg Bradley a lappal.


Fotók: Tim Walker/W magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek